Close

Reviews over: De Tuinen Eucalyptus Scheerzeep

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Eucalyptus Scheerzeep? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Eucalyptus Scheerzeep krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 15 reviews.

Bekijk product
4.1(15)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Top scheerzeep!

Tamara - 2 years ago

Doet precies wat je wilt van een scheerzeep. Ruikt heerlijk, schuimt goed en glijdt goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Matige scheerzeep

Jasper - 3 years ago

Schuimt niet genoeg en blijft niet op de huid zitten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch allergie vrij

Hendrik - 4 months ago

Was allergisch voor andere scheerschuim s , deze totaal niet . Mis alleen een bakje ervoor

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Klant - 9 months ago

Prima, schuimt niet te erg waardoor het ook nog makkelijk uitsmeerbaar is. Spoelt wel heel makkelijk eraf

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

lekkere scheerzeep

Afonso - a year ago

scheerzeep ruikt lekker je kan het nat maken en erop wrijven of stukje afsnijden en met kwast opkloppen in een mok

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mega fan!!

Danique - a year ago

Al tijden op zoek naar een scheerzeep die mooi scheert en geen bultjes achterlaat. Eindelijk gevonden wat ik zocht, mega fan!!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Scheerzeep

Marga - a year ago

Een heel goed product. Een product gemaakt van natuurlijke bestanddelen in karton verpakt, heel goed. Past bij het imago van de winkel.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Niet mijn geur

Tess - a year ago

Had het willen ruilen alleen was het helaas vergeten

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Goed milieuvriendelijk alternatief

HMM - a year ago

Ik vind het fijne scheerzeep om te gebruiken. Het schuimt goed, ruikt best lekker en zorgt voor een glad scheeroppervlak. Een goed milieuvriendelijk alternatief voor scheerschuim. Daarnaast is het een relatief groot blok wat lang meegaat.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Top scheerzeep!

Tamara - 2 years ago

Doet precies wat je wilt van een scheerzeep. Ruikt heerlijk, schuimt goed en glijdt goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Matige scheerzeep

Jasper - 3 years ago

Schuimt niet genoeg en blijft niet op de huid zitten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

oké

Kristie90 - 3 years ago

Het was oké. Maar de zeep droogde heel snel op, waardoor het niet zo lekker scheerde. Onder de douche ging het beter, maar spoelde het schuim weer snel weg.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com