Close

Reviews over: De Tuinen Rooibos Thee - 250g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Rooibos Thee - 250g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Rooibos Thee - 250g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 49 reviews.

Bekijk product
4.7(49)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel lekker thee goede beslissing

Ruud - 2 years ago

Ik koop altijd de robos thee om dat het lekker is toch

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Smakelijke thee, slechte verpakking

Eline - 2 months ago

De thee is heerlijk. De verpakking is alleen heel erg slap. Het plastic gaat heel snel kapot. Zelfs van vervoer naar huis, was het venster al gescheurd en liep de thee eruit. Als je het direct in een voorraadpot stopt, is dat niet zo'n probleem. Maar als je de thee daarin bewaart wel.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smakelijke thee, slechte verpakking

Eline - 2 months ago

De thee is heerlijk. De verpakking is alleen heel erg slap. Het plastic gaat heel snel kapot. Zelfs van vervoer naar huis, was het venster al gescheurd en liep de thee eruit. Als je het direct in een voorraadpot stopt, is dat niet zo'n probleem. Maar als je de thee daarin bewaart wel.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Rooibos

Cor de Groot - 5 months ago

Het enige product wat ik uit nederland koop, het is een goede thee originaal

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goeie thee

Janneke60 - 7 months ago

Heerlijke thee en lekker grote verpakking voor een voordelige prijs!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Rooibos

Carinta - 10 months ago

Heelijk. Ik meng het ook met diverse andere thee. Het is een aanrader.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed van smaak

Ben - 10 months ago

Goed van smaak en een goede alternatief voor zwarte thee

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Tamelijk goed

Yvette - 2 years ago

Ik vind hem wel veel duurder dan de vorige die ik kocht.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Puur natuur, super lekker

Els - 2 years ago

Ik koop regelmatig rooibos thee en deze bevalt mij het beste. Dit is een blijvertje

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel lekker thee goede beslissing

Ruud - 2 years ago

Ik koop altijd de robos thee om dat het lekker is toch

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke thee die ik samen met mijn man drink.

Lia - 2 years ago

Koop altijd Tuinen Rooibos en deze bevalt goed en blijf ik drinken

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke verse smaak

Janny - 2 years ago

Ik drink iedere avond twee koppen rooibos thee en beter dan mijn leeftijdsgenoten slaap ik zo,n 9 uur per nacht

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com