Close

Reviews over: De Tuinen Kaneel Essentiële Olie - 10ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Kaneel Essentiële Olie - 10ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Kaneel Essentiële Olie - 10ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 17 reviews.

Bekijk product
4.1(17)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Ruikt lekker

Jessica1972 - 3 years ago

Het hele huis ruikt naar gebakken appeltaart, zegt de jongste

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Ruikt niet naar kaneel

Tulipe - 5 years ago

De Kaneel olie ruikt niet naar kaneel. De geur is bovendien niet eens lekker.

Behulpzaam?

super goed

Priscilla - 6 months ago

Had dezs gekocht omdat ik 2x gehoord had dat dot kon helpen om mieren buiten huis te houden. Heb deze nu bij de voordeur staan, en doe op de vloer binnen aan de deur, over de hele breedte van de deur wat olie en ja, ze blijven buiten. Je moet het wel regelmatig opnieuw doen, maar dat is niet erg, want het maakt het ook gelijk heerlijk ruiken als je de gang in gaat.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Misser

Ebasseluer - a year ago

Heb het gekocht ik dacht heerlijk voor december maar het doet niets

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Super essentiële olie !!

miek dk - a year ago

altijd al tevreden over de essentiële olieën van De Tuinen !!!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke geur

Thomas - 2 years ago

Gebruiken het voor in de sauna thuis. Fijne geur..

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ruikt lekker

Jessica1972 - 3 years ago

Het hele huis ruikt naar gebakken appeltaart, zegt de jongste

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker maar erg overheersend

Lamfje - 3 years ago

Ik vind dit wel een lekkere kaneel geur. Het is niet een hele zoete geur, het heeft een houtige geur als ondertoon wat sommige kaneelstokjes ook hebben. Ik gebruik deze geur voor in mijn aroma diffuser. Normaal gesproken gebruik ik 1 druppel per 100 ml, maar deze olie vind ik te sterk ruiken en daarom gebruik ik dan 1 druppel per 500 ml en dan nog vind ik hem nog iets te sterk ruiken. Ik ben dol op de geur van kaneel, maar aangezien ik deze olie zo sterk vind ruiken betwijfel ik of ik het product in de toekomst weer zal kopen.

Behulpzaam?

Echt heerlijke geur

Maantje1969 - 3 years ago

Geeft werkelijk een echte kaneel geur wat voor mij heel goed past in dit seizoen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Je moet er van houden, hij is erg sterk

Gaya91 - 3 years ago

De geur is oke, maar je moet er van houden. Ik vind hem zelf heel sterk, ook al gebruik ik maar weinig en veel minder dan ik met andere geuren gebruik. Het doet mij zeker niet denken aan een heerlijke appeltaart die net gebakken is zoals sommige dat omschrijven.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk product in mijn bodybutter

Helga1978 - 4 years ago

Ruikt heerlijk, ik heb het gebruikt voor mijn lippenbalsem en bodybutter. Wel opletten dat je niet teveel gebruikt

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Hele fijne olie met heerlijke geur.

Marleen 59 - 4 years ago

Fijne olie om te gebruiken in massageolie of om te mengen met andere olieën.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com