Close

Reviews over: De Tuinen Groene Thee Gunpowder - 250g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Groene Thee Gunpowder - 250g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Groene Thee Gunpowder - 250g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 92 reviews.

Bekijk product
4.7(92)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke thee

gigi1996 - 3 years ago

Probeerde pas hele dure losse thee, ik dacht misschien nog beter maar tegendeel was waar. Prijs/kwaliteit is zeer goed van holland & barret

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

matig

zeg mij - a year ago

Het product smaakte prima, maar dat het uitrolt in heet water is even een leuke verrassing naar al snel bedenk ik dat ik daar nooit meer extra voor wil betalen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Prima

Wilma - 3 months ago

We drinken deze thee al jaren, bevalt dus goed en gaan ermee door

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed<3

Alex - 4 months ago

goede thee ik bestel deze altijd en het smaakt heel natuurlijk

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Chinese groene thee

KLC - 5 months ago

Chinese groene thee. Lekker smaak, vooral na een maaltijd een goede warme drank.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima theetje

coma - a year ago

Weinig van nodig om een prima ochtend thee van te zetten …..

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Thee

Perry - a year ago

Heerlijke thee, drink het iedere ochtend bij mijn ontbijt

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Gunpowder groene thee.

Tilly R - a year ago

Heerlijke thee, deze gebruik ik al jaren. Prima alternatief ipv koffie.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Waar voor je geld!

Pascal - a year ago

Na lang wachten kon ik eindelijk terug mijn favoriete thee kopen bij H&B.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

matig

zeg mij - a year ago

Het product smaakte prima, maar dat het uitrolt in heet water is even een leuke verrassing naar al snel bedenk ik dat ik daar nooit meer extra voor wil betalen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Supper lekkere smaak,en zuinig in gebruik,en heel gezond…

Angel13 - a year ago

Voor mij een van de beste thees,lekkere aroma,en je kunt er meer dan1maal thee mee maken

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijke thee

Sylvia - a year ago

Altijd goede kwaliteit losse thee bij Holland and Barrett, koop ik al vele jaren.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com