Close

Reviews over: De Tuinen Black Whitening Tandpasta Met Houtskool En Fluoride - 75ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Black Whitening Tandpasta Met Houtskool En Fluoride - 75ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Black Whitening Tandpasta Met Houtskool En Fluoride - 75ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 12 reviews.

Bekijk product
4.5(12)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn product, niet pittig

Marjolein - 2 years ago

Heel fijn pruduct, zwart van kleur dus voor tandpasta even schrikjen maar poetst prima. Fris maar niet te pittig. Ik merk alleen nog niet dat tanden witter worden, maar had ik ook niet verwacht

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Fijne tandpasta qua smaak

Hanna - 2 years ago

Heb het gebruikt maar wittere tanden krijg je er niet van

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Doet z’n werk

Nagi - 4 months ago

We gebruiken het al een paar daagjes, mooi effect dus tanden zien er pak witter uit maar de lavabo ziet er niet uit haha

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Happy

Flora - 6 months ago

Really good toothpaste. Clean feeling after brushing and foams nicely. Quite a bit liquid, the paste flows down to the outlet automatically.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Elizabeth - 10 months ago

Prima tandpasta !!!!Kwaliteit en prys super zacht voor je gebit en reinigt heel goed

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Mooi product voor weinig geld

Jenny - a year ago

Goede frisse tandpasta lekkere frisse menthol smaak

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

fris en gezond.

Didiga - a year ago

Kinderen poetsen nu nog liever hun tanden. De primaire reactie was, "heerlijk fris".

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Efficient

Francine - a year ago

Goed produkt maar niet super fris Zou aanraden regelmatig van soort produkt af te wisselen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker fris

Greet - a year ago

Bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke ingredienten

Behulpzaam?

wat een heel goed product

silvia Krause - 2 years ago

ik heb het gekocht en ben erg tevreden en will het niet missen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn product

Stephanie - 2 years ago

Dit product gekocht uit nieuwsgierigheid en het werkt echt goed. Resultaat bij mij na een tijdje pas zichtbaar (circa 1,5 week). Mijn tanden worden steeds witter. Enige nadeel is dat ik niet een super frisse smaak overhoud van deze tandpasta, maar ik blijf het wel kopen voor het resultaat.

Behulpzaam?

Fijne tandpasta qua smaak

Hanna - 2 years ago

Heb het gebruikt maar wittere tanden krijg je er niet van

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com