Close

Reviews over: De Tuinen Argan Shampoo - 250ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Argan Shampoo - 250ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Argan Shampoo - 250ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.0 op basis van 20 reviews.

Bekijk product
4.0(20)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Good shampoo

Frieda - 8 months ago

Good product to use the shampoo helps with dryness of my hair and easy to use.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Nieuwe receptuur, slechter resultaat

Saskia93 - 2 years ago

Al vaker gebruik ik de Argan shampoo. Helaas is de nieuwe receptuur zeker geen vooruitgang. De shampoo is veel wateriger waardoor je er minder lang mee doet, mijn haar voelt niet zacht en verzorgd en het wordt sneller vet. Erg jammer want ik was een fan van dit product bij de vorige versie...

Behulpzaam?

Shampo

Charissa - 5 months ago

Super fijne shampo, gebruik hem al anderhalf jaar. Ook de aloe vera is heel erg fijn. Blij met de overstap m’n haren zijn hier door heel gezond geworden.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Good shampoo

Frieda - 8 months ago

Good product to use the shampoo helps with dryness of my hair and easy to use.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

het is een goed produckt

Nel - 10 months ago

ik heb dit product vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden over

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Top spul

Ellex - 10 months ago

Top spul. Kreeg van andrelon na een aantal dagen jeuk. Bij deze totaal niet. Bij de detox wel eventjes maar nu is het perfect.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Best shampoo ever

Teresa - a year ago

My hair became strong, full, not dry, not greasy, not brittle. Finally I found a great hear product for my thin hair!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

een goed produkt

marianne - a year ago

de schampoo is goed maar zou de verpakking graag weer gewoon doorzichtig zien zo als het eerst was nu kun je niet zien hoeveel er nog in zit vind ik wel een groot min puntje

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ik vind het een voldoende product.

Mgp - 2 years ago

Ik heb dit vorige maand gekocht, echter ben ik niet super enthousiast. Ik zou het helaas niet nog een keer kopen. Maar wellicht is dat een puur persoonlijke mening.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Schuimt / reinigt niet goed

Gebruikersnaam - 2 years ago

Schuimt / reinigt niet goed. Niet voor herhaling vatbaar.

Behulpzaam?

Hele fijne shampoo

Liek - 2 years ago

Haar voelt zachter en minder droog bovendien ruikt de shampoo ook erg lekker.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Hellen - 2 years ago

Al meerdere keren gebruikt, maar helaas wordt mijn haar er niet zacht van. Ruikt wel lekker en is wel makkelijk in gebruik.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com