Close

Reviews over: De Traay Imkerij Eucalyptus Honing Bio - 350g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Traay Imkerij Eucalyptus Honing Bio - 350g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Traay Imkerij Eucalyptus Honing Bio - 350g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 37 reviews.

Bekijk product
4.5(37)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fluweel zachte romige smaak

Lucky - 3 years ago

Dit is vanaf nu mijn favoriete honing. Heerlijk! Ik had het nooit verwacht, want eucalyptus olie ruikt zo anders. Maar ik wilde t proberen. Misschien wel erg gezond, dacht ik. En dan.....Het blijkt niet te smaken naar de etherische oliegeur. Het blijkt zacht en romig en mmmmm, Bijna als een zachte toffee.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niets online kopen hier!!

Djanavar - 3 years ago

2e keer dat we hier iets online kopen. Mijn vrouw kocht eerder een soort pillen: Een hele jaarvoorraad online. Vervaldatum: 1 maand later... Nu kocht ik hier honing: Alle 3 de potten zijn volledig gekristalliseerd. Zoiets koopt niemand in de winkel, evenals de pillen zie hierboven. Dus sturen ze dit maar op naar online shoppers? Wij kopen hier echt helemaal niets meer.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Adriana - 2 months ago

Ik gebruik het al jaren vindt het een goed product

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet nodig

Lydia - 9 months ago

Was al verhard en vind hem wel lekker maar kan niet tippen aan de lavendel honing. Ik ga het houden in de toekomst bij mijn favorietje : Lavendel.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel lekker

Christine - 9 months ago

Eerste keer gekocht zal het zeker nog kopen een 9 /10

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Tegenvallend

Marijke - a year ago

Ik koop deze honing al lange tijd. Deze keer vind ik de smaak minder lekker en is ook de samenstelling anders. Jammer. Vreemde vraag trouwens wat ik vind van het gebruiksgemak van honing ........

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Fantastisch lekker produkt

Monique - a year ago

Heel tevreden, lekker, smakelijk. Aan iedereen aan te raden

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

De Traay Imkerij Eucalyptus

Arabesque - a year ago

Zacht en puur van smaak, gebruik ze voor thee maar ook om te bakken

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke smaakvolle honing !!

Leela - a year ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en ben hier heel tevreden van !

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Vitamine d en honing

Khalil - a year ago

Ik hen vandaag cranberry fruit extract gekocht en ik ben blij me.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Honing

Faisal - a year ago

Betrouwbaar en goedkoop en lekker en niet duur Echte hiningsmaak

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk product

Sgmc - a year ago

Smaakt goed. Structuur lijkt op bloemenhoning. Ik koop honing altijd in de aanbieding. Vaak leuke aanbiedingen voor bijna alle producten

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com