Close

Reviews over: Biotona Spirulina Raw Poeder Bio - 200g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Biotona Spirulina Raw Poeder Bio - 200g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Biotona Spirulina Raw Poeder Bio - 200g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.8 op basis van 12 reviews.

Bekijk product
3.8(12)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn!

Greenbean - 4 years ago

Van alle Spirulina poeders die ik tot nu toe Geprobeerd heb, is dit de fijnste! Mooie structuur en prettig in gebruik

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet zo tevreden mee :-(

Heidi73 - 4 years ago

Jammer genoeg klikt het poeder bij mij allemaal samen tot een vieze brij. En is het daardoor na 3 dagen reeds onbruikbaar geworden. Jammer, want dit is toch niet zo goedkoop! Had er veel meer van verwacht!

Behulpzaam?

Goed product, lastige verpakking

Biancabc7 - 5 months ago

De zak is lang, maar smal. Daardoor is het lastig, om met een theelepel de benodigde hoeveelheid eruit te krijgen. Bij de eerste keer openen zat er poeder in de sluiting, dat vervolgens overal lag. De hersluiting werkt erg goed, maar is lastig te openen. Als je niet oppast, trek je de verpakking los in plaats van de sluiting. Het product zelf is verder prima. Ook de bestelling en levering gingen goed.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

wat ik ervan verwacht

Dave R - 8 months ago

Geen te sterke smaak dus makkelijk te mengen met groenten, in een fruitsmoothie, etc.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet zo blij mee

Feddy - 9 months ago

Ik heb t deze maand gekocht , voel of zie geen verschil . Het product ruikt heel vies en van smaak . Je moet het echt met een sapje shaken . Ik zou t geen tweede keer kopen .

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

zozo

Anoniem - a year ago

Het oplossen in vloeistoffen is een geklieder. De smaak is dominant en niet aan iedereen besteed, denk ik.. (understatement). Hopelijk is het wel gezond.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Prima product voor kleurtoevoeging aan zelfgemaakte ambachtelijke zeep.

Maij - 2 years ago

Naast voedingssupplement is dit product ook heel geschikt als kleurmaker van je DIY zepen, shampoos en cremes.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

supergezond

Cleopatra - 2 years ago

ik koop dit regelmatig, telkens mij zakje bijna leeg is hol ik naar de winkel.Het is goed voor mijn gezondheid

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede toevoeging tijdens mijn herstel

dorienbru - 4 years ago

Ik zocht iets wat vol zit met natuurlijke ingrediënten om mijn lichaam extra te ondersteunen tijdens het herstel van een ziekte en dit helpt mij er goed bij. Gebruik het iedere dag

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet zo tevreden mee :-(

Heidi73 - 4 years ago

Jammer genoeg klikt het poeder bij mij allemaal samen tot een vieze brij. En is het daardoor na 3 dagen reeds onbruikbaar geworden. Jammer, want dit is toch niet zo goedkoop! Had er veel meer van verwacht!

Behulpzaam?

Vies

ElHa - 4 years ago

Heel vies spul, het stinkt ook enorm! Ik raad het product absoluut niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn!

Greenbean - 4 years ago

Van alle Spirulina poeders die ik tot nu toe Geprobeerd heb, is dit de fijnste! Mooie structuur en prettig in gebruik

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com