Close

Reviews over: Bach Rescue Plus Vitaminen Bonbons - 10 stuks

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Bach Rescue Plus Vitaminen Bonbons - 10 stuks? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Bach Rescue Plus Vitaminen Bonbons - 10 stuks krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 8 reviews.

Bekijk product
4.8(8)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

goed product helpt echt

Anoniem - 3 years ago

ik was er blij mee en snel geleverd en het hielp tijdens examen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Lekker niet wauw

Chantal 71 - 3 years ago

Lijkt op nimm2 Merk niks van kalmerend effect,helaas

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn producten ,goed in gebruiken niet onbelangrijk ik heb er baat bij

Bach resque bonbons - 2 years ago

Goed product en handig om mee te nemen in je tas!!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super product!

Guurtje - 2 years ago

Ik gebruik de rescuedruppels al lang en naar tevredenheid. Deze bonbonvorm is heel makkelijk mee te nemen in je jaszak bijvoorbeeld. Werkt prima.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed

wiezerm1 - 3 years ago

Vervelend dat het uit het assortiment gaat!!!! Jammer

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed product helpt echt

Anoniem - 3 years ago

ik was er blij mee en snel geleverd en het hielp tijdens examen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker niet wauw

Chantal 71 - 3 years ago

Lijkt op nimm2 Merk niks van kalmerend effect,helaas

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Claudia 0508 - 4 years ago

Was erg nerveus ivm mijn examen. Mede dankzij deze bonbons en de rescue spray kon ik mijn zenuwen in bedwang houden. Dat was wel zo veilig, want moest eerst een uur reizen met mijn auto. Ondanks de tegenslag van een lekke band, kon ik toch positief blijven denken en ben ik geslaagd voor mijn eerste onderdeel van mijn instructeurs pas. De smaak van de bonnetjes is ook nog eens lekker

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

echt goed voor examens, wedstijden, etc.

Esther - 4 years ago

helpt lekker snel en is makkelijk mee en in te nemen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Deze werken echt rustgevend

Bar71 - 4 years ago

Ik ben er al langer met rescue remedy bekend, en soms gebruik ik deze naast de spray. Deze bonbons werken bij mij persoonlijk binnen een half uur.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com