Close

Reviews over: Bach Rescue Cream - 30g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Bach Rescue Cream - 30g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Bach Rescue Cream - 30g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 17 reviews.

Bekijk product
4.7(17)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel goed product.

AOWer - 4 years ago

Helpt erg goed bij de genezing van een beschadiging van de huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Krijg er uitslag van

Charly123 - 5 years ago

Ik gebruikte deze eerst dagelijks als gezichtscreme, mijn gevoelige huis werd er rustig van. Maar sinds in de nieuwe formule potassium sorbate zit krijg ik er uitslag van

Behulpzaam?

rescue creme

linda - 7 months ago

het is een goede zachte creme,super product en snelle levering

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed voor alle oppervlakkige huidbeschadegingen en jeuk van bijv. muggenbulten

Wil - 8 months ago

Heel zuinig in gebruik. Gewoon altijd in mijn tas.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wonder crème

Franck - a year ago

Ik koop dit product wel vaker. Wonder middel bij rode huid. Ditmaal ook gebruikt na operatie

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

L

Sigrid99 - a year ago

Lekkere cream, gebruik het al jaren. En nog wat tekst…

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Het is een zalfje dat je overal voor kan gebruiken.na 1 dag al resultaat !!

Aukjen - 2 years ago

Ik heb helaas geen foto! Het prikt wel wat bij gebruik dus ik leg het wel goed uit, vooral bij kinderen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prima produkt

Martine van leekwyck - 2 years ago

Zeer tevreden over het produkt, Voldoet aan de verwachtingen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ik heb het nog niet gebruikt

Jos - 2 years ago

Mijn zus is laaiend enthousiast .zij had een flinke bloeduitstorting

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super product

Kathleen - 2 years ago

Zeer goed bij oa brandwonden en andere, bv insectenbeet

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Trudy - 2 years ago

Heb dit onlangs gekocht en werkt uitstekend zowel op insectenbeten als op eczeemachtige plekken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product

Adaheintzbergen - 3 years ago

Gebruikt nadat ik een geweldige smak maakte op mijn gezicht. Bont en blauw, alsof ik een bokswedstrijd had gehad. Na ongeveer 3 weken dagelijks een paar maal smeren, is de verkleuring aardig weg en de wondjes goed geheeld.. Dit in combinatie met de druppels gedaan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com