Close

Reviews over: Aloe Pura Aloë Vera Gel - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Aloe Pura Aloë Vera Gel - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Aloe Pura Aloë Vera Gel - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 288 reviews.

Bekijk product
4.5(288)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Ge-wel-dig!

Iljabrouwer - 4 years ago

Aloe Vera werkt healing en soothing. Ik gebruik dit product als skincare, maar ook voor brandwonden waaronder ook razor burns. Als skincare vind ik het fijn omdat het ontzettend hydraterend is en ik heb veel minder last van acne.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Bevat synthetisch verdikkingsmiddel!

Wilma2019 - 4 years ago

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Ingrediënt) is een synthetisch verdikkingsmiddel, geen natuurlijk, zoals in jullie info vermeld. Is onjuist en misleidend.

Behulpzaam?

Verzacht

Karin - a month ago

Voelt goed droogt mijn huid niet uit trekt goed in de huid.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aloe vera gel en oil

Manijeh Rahmani - 2 months ago

Goede producten ben heel blij en de volgende dag thuis

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Aloe Vera Gel

Johanna - 3 months ago

Goede ervaring mee met het insmeren van mijn benen, onder mijn steunkousen!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aloë Vera Gel

Freddy - 3 months ago

Eindelijk iets wat wel werkt tegen de jeuk op mijn hoofd

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet voor mij

Evy - 3 months ago

Helaas ben ik er allergisch voor, ben je dat niet denk ik zeker wel dat het een top product is!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Onvoldoende

AKJ - 3 months ago

Zwak aftreksel van wat Aloe Vera moet zijn. Daardoor zn werk niet.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Doet helemaal niets

M K - 6 months ago

Plakkerig spul; droogt op de huid uit tot een soort laagje.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne verkoelende gel

NM5 - 7 months ago

Heerlijke aloë vera crème. Gebruikt als verkoelende creme na een dag zon.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Combinatie met creme

Heid - 8 months ago

Heerlijke gel, goed te gebruiken onder je dag of nachtcreme.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aftersun

Tamar75 - 8 months ago

Ik heb het gebruikt als verkoeling bijverbranding door de zon. Schijnt beter te zijn dan veel aftersunproducten. Vindt het wel n klein beetje minder ruiken en kleverig.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com