Close

Reviews over: A.Vogel Herbamare Natriumarm Kruidenzout Bio - 125g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product A.Vogel Herbamare Natriumarm Kruidenzout Bio - 125g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. A.Vogel Herbamare Natriumarm Kruidenzout Bio - 125g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
4.6(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

De beste zoutvervanger die ik ken

Gia - 2 years ago

Er is weinig smaakvols op de markt voor natrium arm dieet, maar dit product is een goede zoutvervanger. Je hebt er maar weinig van nodig om over je aardappelen, friet of andere gerechten te strooien

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Herbamare

Pascale - 3 years ago

Heb dit gekocht maar is nog beetje wennen. Voor mijn smaak niet teveel gebruiken

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel smakelijk!

Irma - a year ago

Ik gebruik Herbamare Natriumarm al wat langer en ik ben er erg tevreden over. Voor mij is het een goed alternatief voor regulier zout.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed

Jolanda - a year ago

Gewoon een goed product. Niks op aan te merken.....

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

sel herbamare

mich50 - 2 years ago

j'ai achetee ce produit puisque je dois faire attention au sel

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

De beste zoutvervanger die ik ken

Gia - 2 years ago

Er is weinig smaakvols op de markt voor natrium arm dieet, maar dit product is een goede zoutvervanger. Je hebt er maar weinig van nodig om over je aardappelen, friet of andere gerechten te strooien

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed product voldoet waarvoor bestemd is

henk - 2 years ago

goed alternatief om gerecht smaakvol te maken en van goede kwaliteit

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

voortreffelijke zout vervanger

wimvdm - 3 years ago

Vrij krachtig, moet niet te veel gebruiken, spaarzaam.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Herbamare

Pascale - 3 years ago

Heb dit gekocht maar is nog beetje wennen. Voor mijn smaak niet teveel gebruiken

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima produkt, heel goed alternatief.

annelies04 - 4 years ago

Wij gebruiken het al vrij lang en zijn heel tevreden!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima vervanger

Lotte 1952 - 4 years ago

Vorige maand besteld en deze week in gebruik genomen .Was even wennen .Zeker als je al 'n hele periode geen zout gebruikt erg smaakvol beslist 'n aanrader

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com