Close

Reviews over: A.Vogel Famosan Overgang Stemmingswisselingen (60 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product A.Vogel Famosan Overgang Stemmingswisselingen (60 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. A.Vogel Famosan Overgang Stemmingswisselingen (60 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 38 reviews.

Bekijk product
4.5(38)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Steun in de rug!

Zenbren - 3 years ago

Mijn stemmingswisselingen zijn zoveel minder. Geadviseerd door mijn huisarts. Het helpt me echt. Geen chemische troep gelukkig daar ben ik ook heel blij mee.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

merk er niets van

Juulja - 4 years ago

Slik het al ruim drie weken en merk helaas geen verschil. Ga dit niet meer bestellen, iedere vrouw is anders en niet iedereen heeft baat bij dezelfde producten dit maakt Famosan geen slecht product. Echter voor mij werkt het niet, Normaliter ben ik fan van de producten van dr. Vogel.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt gedeeltelijk

Natuurlijk beter - 5 months ago

Vind h prima product..merk wel wat verschil! Maar niet 100 %

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

Jennekens - 7 months ago

Heb het nu twee maanden gebruikt, ben erg tevreden.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heel fijn product

Jennekens - 7 months ago

Product doet precies wat het zou moeten doen. Voel me er erg goed bij.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

goed Kwaliteit en goed product

Thet - a year ago

goed Kwaliteit en goed product.goed Kwaliteit en goed product

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Behulpzaam?

Prima product

Valya - a year ago

Gebruik het nu een al tijdje en voor mij werkt het!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Werkt goed

sjakie12345 - 3 years ago

Slik dit al 9 jaar en bevalt en werkt nog steeds goed merk al ik het vergeet dat ik na een paar uur last krijg van opvliegers. En het helpt ook tegen mijn stem I ga wisselingen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt goed

Ellen72 - 3 years ago

Na een maand gebruikt te hebben merk ik dat de klachten minder worden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wonderlijk

Dianok - 3 years ago

Zonder dit middel ben ik een geestelijk wrak. Geef het een week of 2 en je merkt echt het verschil!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Steun in de rug!

Zenbren - 3 years ago

Mijn stemmingswisselingen zijn zoveel minder. Geadviseerd door mijn huisarts. Het helpt me echt. Geen chemische troep gelukkig daar ben ik ook heel blij mee.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Het helpt bij opvliegers en moodswings

Iv02 - 3 years ago

Ik slaap beter, minder opvliegers en moodswings. Wel blijven innemen anders komt het terug.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com