Close

Reviews over: A.Vogel Echinaforce Sterk (60 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product A.Vogel Echinaforce Sterk (60 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. A.Vogel Echinaforce Sterk (60 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 88 reviews.

Bekijk product
4.7(88)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig product

Gerke - 4 years ago

Elke dag neem ik 1 tablet. Voorheen altijd meerdere keren per jaar verkouden en voorholteontsteking. Sinds gebruik van Echinaforce nergens meer last van gehad!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Prima

Neelram - a year ago

Ik weet niet of het werkt maar ik neem echinaforce sterk in het najaar.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Enchina forte goed en snel geleverd

Arie12 - 3 months ago

Enchinaforte is een bekend merk dat tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. Opdracht snel bevestigd en vervolgens keurig verpakt snel bij ons afgeleverd.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Snel en tegen een scherpe prijs

edwin - 3 months ago

Vertrouwd product, snel geleverd tegen een scherpe prijs

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Neelram - a year ago

Ik weet niet of het werkt maar ik neem echinaforce sterk in het najaar.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldig produkt! Zorgt dat je een goede weerstand hebt tegen ziek zijn.

Jema61 - 2 years ago

De hele familie gebruikt het! Vooral als de R in de maand is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Dit product kan ik iedereen aanbevelen !

Ans - 2 years ago

Ik gebruik A.Vogel Echinaforce Forte al jaren zo gauw de R in de maand zit

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch product !!!!!! Is gewoon aan te raden!!!!!!!!

Magda - 2 years ago

Wij gebruiken het zeker al 2 a 3 jaren, wij zijn er heel blij met deze tabletten, we gebruiken het zomer en winter elke dag!!!!!!!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product. Mijn man gebruikt het al jaren. Tevreden ermee.

Samro - 2 years ago

Wij gebruiken al jaren producten van A-Vogel en vinden het goede producten!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

heb vertrouwen in dit product...

Astrid - 2 years ago

gebruik dit al vele jaren...en onze weerstand is goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Karen - 2 years ago

Goedkope dan in de winkels verkrijgbaar. Waarom moet ik meer tekst toevoegen?

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product tegen weerstand!

Karjos86 - 3 years ago

Ben er tevreden mee! Hoop dat Aloe Vera granberry smaak snel weer in de winkel komt!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...
  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com