Pre-payday: -10 % bij €40 | -15% bij €55

000000s
Code:EXTRA
 

Pre-payday: -10 % bij €40 | -15% bij €55

000000s

Code:EXTRA

Chimichurri

chimichuri
Gemaakt met verse kruiden en olijfolie, is chimichurri de ideale manier om je gerechten een smaakvolle twist te geven. Chimichurri komt oorspronkelijk uit Uruguay en Argentinië en wordt vooral gebruikt als marinade of dip voor diverse vlees- en visgerechten. Maar je kan deze heerlijke dip ook gebruiken om groente te marineren of een broodje mee te besmeren. Je kan de zelfgemaakte chimuchurri tot zeker twee weken bewaren in een luchtdichte verpakking in de koelkast. Zo heb je altijd een smaakmaker bij de hand!
Glutenvrij
Vegan
Makkelijk
Serves 1 bakje (voedingswaarde per 1/5)
Bereidingstijd: 10 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

178kcal

Vetten

18g

Waarvan verzadigd

3g

Vezels

1g

Koolhydraten

2g

Suiker

1g

Ingrediënten

  • 3 teentjes knoflook 
  • 20 gram verse platte peterselie 
  • 1 sjalotje 
  • 1 rode peper 
  • 1 el gedroogde oregano 
  • 3 el rode wijnazijn 
  • 100 ml olijfolie 
  • zout en peper naar smaak 

Methode

1

Snipper de sjalot, snijd de teentjes knoflook fijn, hak de peterselie fijn en ontdoe de peper van zijn zaadlijster en snijd ook in kleine stukjes. 

2

Meng dit met de gedroogde oregano, de olijfolie en de rode wijnazijn. Breng op smaak met zout en peper. 

3

Bak de glutenvrije ciabatta broodjes af volgens de verpakking en serveer erbij! 

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor 10% korting

Ontvang daarnaast exclusieve aanbiedingen en advies ter ondersteuning van je gezondheid, rechtstreeks in je mailbox