Gado Gado is een traditioneel Indonesisch gerecht dat bestaat uit een mix van verse groenten, ei en pindasaus. Dit gerecht zit boordevol gezonde ingrediënten zoals knapperige groenten, eiwitten en gezonde vetten. Het biedt een perfecte balans tussen verschillende smaken en texturen, waardoor elke hap een ware smaaksensatie wordt. Gado Gado is niet alleen lekker, maar ook eenvoudig te bereiden. Met een paar simpele stappen tover je een kleurrijke en voedzame maaltijd op tafel. Om de pindakaas te maken gebruiken we 100% pure pindakaas van Koro.
Calories
381kcalProtein
21gTotal fat
24gSaturates
5gFibre
6gCarbs
11gSugar
3g200 gr sperziebonen of kouseband
200 gr spitskool
100 gr taugé
Halve komkommer
1 pakje Slim Rijst
3 eieren
Voor de pindasaus:
50 gr Koro Pindakaas
75 ml kokosmelk
1 el soy saus of coconut aminos
Sambal naar smaak
1 tl gemalen knoflook
1 tl gemalen gember
1
Kook de boontjes voor 12-15 minuten
2
Spoel de rijst af onder de kraan en kook voor 2 minuten
3
Maak de satesaus: verwarm de pindakaas en voeg dan alle ingrediënten toe. Maak de gewenste dikte door wat water toe te voegen als het te dik is en wat pindakaas als het te dun is
4
Kook de eitjes voor 4-5 minuten voor een zacht gekookt eitje. Snijd vervolgens de komkommer in blokjes
5
Maak het bord op door alle ingrediënten mooi op te dienen, giet dan een goede hoeveelheid van de satesaus over het bord en geniet!
Ilona heeft een passie voor koken en bakken. Begin 2020 stapte zij over naar een keto leefstijl, wat de nodige uitdagingen in de keuken met zich meebracht, want alles wat ze graag at zat vol koolhydraten.
Dit motiveerde haar om lekkere recepten te gaan ontwikkelen die passen binnen de keto leefstijl. Geen suiker, wel zoet!
Nu is ze expert op het gebied van keto receptontwikkeling en heeft ze haar eigen website vol met haar eigen heerlijke keto recepten!