Ontdek de

beste zonnebrand voor jou

 

De beste zonnebrand voor baby's


Baby's en kinderen hebben een veel dunnere en daardoor ook kwetsbaardere huid dan volwassenen. Ook raakt de dunne kinderhuid sneller geïrriteerd . Daarom is het extra belangrijk om jouw kleintje goed in te smeren met een natuurlijke zonnebrand met hoge beschermingsfactor, ook in de schaduw.

Bekijk alles voor baby's

De Tuinen Zonnemelk Kids SPF50

Is waterbestendig, beschermt tegen uv-A en uv-B-straling en trekt snel in. Er blijft wel een wit waasje zichtbaar, maar hierdoor zie je juist goed waar je wel en niet goed gesmeerd hebt en weet je zeker dat je geen plekjes vergeet.

Shop product

Naif Sunscreen Baby & Kids SPF50

Is een natuurlijke zonnebrand met minerale uv-filters op basis van zinkoxide. De zonnebrandcrème is waterbestendig en beschermt tegen uv-A- en uv-B-straling. Deze vernieuwde en verbeterde formule van de kinderzonnebrand van Naif smeert goed uit en laat geen witte waas achter op de huid!

Shop product


 

De beste zonnebrand voor het gezicht


Wist je dat veel mensen hun gezicht het hele jaar door insmeren met Zonnebrandcrème, dus ook in de winter? Zonnebrandcrème beschermt vaak namelijk niet alleen tegen verbranding (uv-B-straling), maar ook tegen uv-A-straling, waarbij de A staat voor ‘aging’, ofwel huidveroudering.

Zonnebrandcrème is dus eigenlijk een prima anti-aging product dat je kan helpen om fijne lijntjes tegen te gaan. Zonnebrandcrème voor je gezicht is meestal minder vet en plakkerig dan gewone zonnebrand en trekt ook sneller in.

Bekijk alles voor het gezicht

De Tuinen Gezichtscrème SPF30

De Tuinen Gezichtscrème SPF30 is waterbestendig, voelt zacht aan en trekt snel in. Deze fijne zonnebrandcrème voedt en hydrateert de gevoelige huid van je gezicht.

Shop product

Earth Line Argan Sun SPF 20 Bio

Is een zachte zonneband vol natuurlijke ingrediënten die ideaal is voor de verzorging van je gezicht. Deze zonnebrand bevat 100% natuurlijke non-nano minerale filters die niet alleen vriendelijk zijn voor je huid, maar ook voor het koraal en onze oceanen.

Shop product


 

De beste zonnebrand voor de gevoelige huid


Mensen met een hele lichte huid en mensen die last hebben van acne of een zonneallergie hebben vaak een gevoeligere huid en moeten zich daarom extra goed insmeren - ook in de schaduw en op dagen dat de zon minder fel schijnt.

Bekijk alles voor de gevoelige huid

Aloe Pura Aloe Vera Sun Lotion SPF25

Deze zonnelotion heeft een beschermingsfactor van SPF25 en bestaat voor 99.9% biologische planten- en kruidenextracten. De aloë vera gel smeert gemakkelijk uit en laat geen witte waas achter.

Shop product

Lovea Sunspray SPF 30

Is een 100% natuurlijke zonnebrand zonder chemische filters die bijzonder geschikt is voor de zeer gevoelige huid. Deze zonnespray is waterbestendig en is dankzij de handige sprayverpakking gemakkelijk aan te brengen.

Shop product


 

De beste aftersun


Voelt jouw huid na een dagje zon ook vaak droog, trekkerig en warm aan? Na een dagje zon kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Aftersun werkt verkoelend en verzorgt en hydrateert je huid. Aloë vera is een ingrediënt dat dankzij haar verzachtende en verkoelende werking vaak in zonneproducten te vinden is.

Bekijk alle aftersun

Aloe Pura Aloe Vera After Sun Lotion

Is een natuurlijke lotion die direct verkoeling biedt. De hydrateert, kalmeert en is heerlijk zacht voor de door de zon geïrriteerde huid. TIP! Bewaar de tube in de koelkast voor extra verkoeling na het zonnen.

Shop product

De Tuinen After Sun Melk

Is een verkoelende en kalmerende milk met een heerlijke geur. Deze after sun bevat onder andere aloë vera extract en vitamine E. Vitamine E is een antioxidant en helpt de lichaamscellen beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en vervuiling.

Shop product