Close

Reviews over: Weleda Lavendel Ontspannende Body Olie - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Weleda Lavendel Ontspannende Body Olie - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Weleda Lavendel Ontspannende Body Olie - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
4.5(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke geur en plakt niet

Tourmalijntje - 4 years ago

De andere olieën van Weleda kende ik al, deze bevalt ook heel goed. Trekt snel in en ruikt heerlijk, ontspannend. Vooral fijn voor het slapen gaan. Fijn dat er een pompje op zit tegenwoordig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet mijn ding! Moeilijk uitsmeren, vettig, geur niet super en waar je hem voor kan gebruiken daar mis ik de werking van. Ontevreden en duur!

MoBoLi - 8 months ago

Niet fijn in gebruik, onhandig pompje en vind hem niet prettig smeren

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Cora - 19 days ago

Heerlijk product niet te vettig trekt snel in en ruikt lekker naar lavendel.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet mijn ding! Moeilijk uitsmeren, vettig, geur niet super en waar je hem voor kan gebruiken daar mis ik de werking van. Ontevreden en duur!

MoBoLi - 8 months ago

Niet fijn in gebruik, onhandig pompje en vind hem niet prettig smeren

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed natuurlijk produckt om bij speciale gelegenheden Weleda als cadeau te geven. Kwam goed aan.

Francien - 8 months ago

Ik heb voor bekende en familie Weleda producten als cadeau verstuurd of cadeau gegeven. Reaktie was altijd heel goed.Wel duurde wel natuurlijke. Zo fijn de Lavendel olie er een van.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Erg blij mee!

Jantine - 9 months ago

Fijne olie die snel intrekt en ruikt heerlijk! Ben er erg blij mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke massage olie

Sabine84 - a year ago

Super fijne massage olie, niet vettig, blijft soepel. Ruikt heerlijk, niet te straf gewoon goed.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke olie

Joke - a year ago

Ik gebruik het al zeker 10 jaar, s’avonds masseer ik mijn gezicht met de lavendelolie.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Wat een heerlijk product.

Annet - 2 years ago

Ik gebruik deze ontspanningsolie al een aantal jaren en ben dol op lavendel.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk ruikende biologische olie

Esther - 3 years ago

Fijn product en duurzaam! De lavendelgeur ruikt heel natuurlijk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke geur en plakt niet

Tourmalijntje - 4 years ago

De andere olieën van Weleda kende ik al, deze bevalt ook heel goed. Trekt snel in en ruikt heerlijk, ontspannend. Vooral fijn voor het slapen gaan. Fijn dat er een pompje op zit tegenwoordig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke massage

Pippi Longstockings - 4 years ago

Erg fijne olie, ik gebruik het voor mijn zoontjes voeten te masseren, en het werkt inderdaad ontspannend. De olie trekt goed in en de lavendel geur is niet overheersend.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com