Close

Reviews over: Q+A Collagen Face Cream - 50g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Q+A Collagen Face Cream - 50g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Q+A Collagen Face Cream - 50g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.9 op basis van 8 reviews.

Bekijk product
3.9(8)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijne crème

Ann - a year ago

Fijne creme, mijn huid is niet meer droog en ook lijntjes zijn minder.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Valt tegen

Smitten - a year ago

Erg dikke crème waardoor je meer gebruikt en ruikt niet lekker. Ik wist dat er geen parfum in zat maar deze ruit echt niet lekker

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Lies - 2 months ago

Dit product voelt lekker op m’n huid . Lijkt of er per direct versteviging plaatsvindt. Fijne reukloze crème.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Erg fijne dikke dagcreme

Carla - 3 months ago

Een erg goede voedende dagcreme voor mijn huid! 50+

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Ninaxoxo - a year ago

Geur is niet heel lekker. De smeerbaarheid is gemiddeld. Trekt redelijk snel in

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Helaas te vet

Rosita - a year ago

Deze crème is voor mij te vettig en smeert niet lekker uit. Ik bleef een vet laagje zien. Ik heb nu de andere van Q+A (zink PCA) en die is heel fijn! Niet te vet, goed uitsmeerbaar en trekt snel in!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne crème

Ann - a year ago

Fijne creme, mijn huid is niet meer droog en ook lijntjes zijn minder.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Valt tegen

Smitten - a year ago

Erg dikke crème waardoor je meer gebruikt en ruikt niet lekker. Ik wist dat er geen parfum in zat maar deze ruit echt niet lekker

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke dagcreme

Iris j - a year ago

Luchtig en goed smeerbaar. Geen allergische reacties en mengt zich goed onder mijn makeup.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed

Monique - a year ago

Prima crème, helaas zonder spf dus gebruik deze alleen als nachtcrème! Heb wel liever tubes maar je probeert eens wat hè!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com