Close

Reviews over: Purasana Raw Spirulina Poeder Bio (200gr)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Purasana Raw Spirulina Poeder Bio (200gr)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Purasana Raw Spirulina Poeder Bio (200gr) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.3 op basis van 8 reviews.

Bekijk product
4.3(8)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig product!

Danielle - 2 years ago

Gebruik nu 2 weken 1 lepeltje in een shake elke ochtend, ben nog nooit zo fit geweest. Had al veel gehoord over Spirulina maar dit is echt direct voelbaar!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

te veel zout

Lesley - 2 years ago

deze product hebt voor mij te veel zout, kan het niet gebruiken, jammer van mij geld

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product!

Danielle - 2 years ago

Gebruik nu 2 weken 1 lepeltje in een shake elke ochtend, ben nog nooit zo fit geweest. Had al veel gehoord over Spirulina maar dit is echt direct voelbaar!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

te veel zout

Lesley - 2 years ago

deze product hebt voor mij te veel zout, kan het niet gebruiken, jammer van mij geld

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

een heel goed produkt

frederik123 - 3 years ago

een heel goed produkt , maar de zak is alweer leeg moet binnenkort weer bestellen, wat ik hier zeker ga doen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Superfood, smaak niet super

Anoniem - 3 years ago

Heel gezond product. Zelf het kleinste beetje maakt je gerecht knalgroen. De smaak vind ik persoonlijk niet zo super. Misschien moet ik het nog wat gewoon worden. Best in hartig gerecht te gebruiken.

Behulpzaam?

Alles ok

Jazzycook - 3 years ago

Vlotte bestelling, vlotte levering. En dan nog 15 tekens om voldoende te schrijven

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed

odno - 4 years ago

ik heb deze Spirulina gekocht met samen paar protucten.Handig voor in smoothoes zeker niet lekker smaak maar wel gezond

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Handig

Lina - 4 years ago

Handig voor in smoothies. Spirulina zal nooit lekker smaken, maar hoeft niet. Meer dan genoeg in het zakje.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Perfect voor in mijn smoothies

Viktoria - 4 years ago

Ik koop deze spirulina poeder nu al enkele maanden en ik meng dit altijd door mijn verse sapjes of smoothies. Makkelijk en gezond door de vele voedingsstoffen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com