Close

Reviews over: Physalis Echinacea + Propolis Bio (100ml)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Physalis Echinacea + Propolis Bio (100ml)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Physalis Echinacea + Propolis Bio (100ml) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
4.5(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Goede propolis!!

Lenny 81 - 4 years ago

Had eerst pure propolis,maar heb het idee dat deze zelfs nog beter is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

ok

cdelarco - 4 years ago

Prima bezorging. Het product is ok, maar het smaakt naar alcohol.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Echinecea

Fra - a year ago

Kwalitatief product , goede werking, aan te raden product

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Weerstand verhogend

Martine - 2 years ago

Elke winter …..ik ben er tevreden mee. 30 dr in lepeltje honing

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nog geen beoordeling

Bibi - 2 years ago

Ik heb dit product nu 3 weken, maar kan er nog niks over zeggen of het werkt ja of nee. Dat moet ik toch langer uitproberen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

weerstand opbouwen voor het hele gezin

Kelly71 - 3 years ago

Zoals elk najaar neemt mijn hele gezin Echinacea om een goede weerstand op te bouwen. We ondervinden er allen veel baat bij!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

helpt prima ,ik vind het een goede combinatie.

marian 21 - 4 years ago

ik slik het dagelijks om mijn weerstand op peil te houden nu met het coronavirus

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super product

Ann M - 4 years ago

Tweede maal besteld, telkens een plezier om bij jullie te kopen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

smells terrible

alicetennant - 4 years ago

smells terrible. Could be just propolis not the other ingredient. It may solve the scent problem

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch! Het werkt echt goed!

Tester123 - 4 years ago

Ik heb het ongeveer 10 dagen geleden gekocht en het werkt echt uitstekend! Ik voelde me erg energiek!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super product!

Caroline42 - 4 years ago

Is al de tweede keer dat ik dit koop, helpt mn weerstand en is makkelijk te nemen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

voldoet aan verwachting

Dambra - 4 years ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en ik voel me veel fitter!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com