Close

Reviews over: Lucovitaal 100% Puur Chlorella - 200 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal 100% Puur Chlorella - 200 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal 100% Puur Chlorella - 200 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 7 reviews.

Bekijk product
4.4(7)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Puur chlorella

Annaa - 3 years ago

Het is zoals verwacht. Perfect product als je op zoek bent naar puur chlorella

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Chlorella

Willie - 10 months ago

Helaas geen eigen product van Holland & Barrett te koop

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Chlorella

Willie - 10 months ago

Helaas geen eigen product van Holland & Barrett te koop

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product en slikt makkelijk

Ingeborg - a year ago

Slikt het nu meer dan 1 jaar en bevalt en mooie kleur

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Joysch - a year ago

Voorheen slikte ik spirulina met chlorella en nu dus de pure chlorella van Lucovitaal.... Ik was al tevreden over het vorige product maar ik voel niet echt verschil met deze...

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prima product

Anoniem - 2 years ago

Ik koop dit al jaren Ik vind het een top product En heb er wel baat bij Voel me prima met dit product

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

een fijn product en makkelijk in te nemen

José - 2 years ago

Toen chlorella niet meer door Bloem bij Holland en Barrett werd verkocht ben ik overgestapt op die van Lucovitaal. Een heel goede vervanger waar ik dik tevreden mee ben

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Puur chlorella

Annaa - 3 years ago

Het is zoals verwacht. Perfect product als je op zoek bent naar puur chlorella

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Krachtig product

Charles01 - 3 years ago

Ik heb het product een dag gebruikt, voelde direct het effect. Rommelen jn de maag, ontgiften. Veel dorst en misschien te sterk voor mijn nieren. Ik ben er mee gestopt. Het zal wel helpen maar let goed op hoe je lichaam reageert. Het is niet geschikt voor iedereen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com