Close

Reviews over: Lucovitaal Manuka 500 MGO Honingzalf - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal Manuka 500 MGO Honingzalf - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal Manuka 500 MGO Honingzalf - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 14 reviews.

Bekijk product
4.5(14)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel goed product

Wim - a year ago

Ik ben nu 2 weken mijn handen aan het insmeren met deze honingzalf en het resultaat is zeer bemoedigend

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet naar verwachting

Elly - 11 days ago

het product smeert wel prettig maar de huid wordt er niet beter op.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet naar verwachting

Elly - 11 days ago

het product smeert wel prettig maar de huid wordt er niet beter op.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima spul

Geer - a month ago

Gebruik zelf en mijn honden al jaren honing zalf tegen van alles en nog wat. Lucovitaal 500 is goede zalf voor een leuk prijsje.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

trekt snel in

Divera22 - 8 months ago

heerlijk spul ik geef het nogal eens cadeau als het in de aanbieding is...

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

wonder zalf

Knijnenburg - 8 months ago

ben er zeer tevreden mee super zalf raad het iedereen aan

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed product

Wim - a year ago

Ik ben nu 2 weken mijn handen aan het insmeren met deze honingzalf en het resultaat is zeer bemoedigend

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zalfje

Ronald - a year ago

Ik heb het vorige maand gekocht en ben er erg tevreden over

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Behulpzaam?

goed voor mijn huid, goed voor mij

Elina - a year ago

Honingzalf hydrateert zonder glans op het gezicht achter te laten, er is de hele dag geen droogheid en strakheid, gebruik het ook 's nachts, het veroorzaakt geen wallen in de ochtend.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Precies wat ik nodig had !

Ingrid - 2 years ago

Doet precies wat men zei dat het zou doen. De korstjes in mijn neus zijn eindelijk onder controle, letterlijk een op”luchting”.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Uitstekend spul

Islander - 2 years ago

Meer dan tevreden meer dan tevreden meer dan tevreden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product fantastisch in gebruik

Helena - 2 years ago

Smeert fijn na een paar dagen word de huid super zacht .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com