Close

Reviews over: Kneipp Calendula Eeltcrème - 50ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Kneipp Calendula Eeltcrème - 50ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Kneipp Calendula Eeltcrème - 50ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 28 reviews.

Bekijk product
4.6(28)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke crème

Christina - 4 years ago

Hele fijne crème, je merkt direct resultaat. Geweldig!!!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Valt tegen

Gerry - 3 years ago

Ik ben teleurgesteld in deze creme, mijn voeten zijn er zeker niet zachter van geworden ondanks dat ik ze rasp voor ik de creme erop smeer

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zacht

Poezen - 3 months ago

Voeten voelen heel zacht maar of echt eelt weghaald dat denk ik niet

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

helpt heel goed!

tuin - 8 months ago

hielp al na 1 dag! geweldig product ik gebruik het elke dag! heel blij mee

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Perfect

berry - a year ago

Zelf ben ik al jaren Diabeet. Voorheen moest ik om de 6 weken naar de pedicure. Nu met deze crème om de 3 maanden. Ik zeg er wel bij het verschilt van persoon per persoon. Het is een aanrader deze crème en het proberen waard

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vertraagd eeltvorming

Josje - a year ago

Lekkere dikke crème, smeer hem dagelijks op de voeten, eelt lijkt wat zachter te worden dankzij het behoorlijke percentage eurea erin. Ruikt heerlijk maar het duurt wel even voordat hij is ingetrokken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn voor de voeten

MEP1 - a year ago

Jammer dat het zo’n kleine tube is! Elke ochtend mijn voeten in smeren en kom zo de dag door met zachte voeten.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig!

Melika - a year ago

Mijn voeten zijn zo zachttt ik slaap savond heel goed

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Kneipp

Wil - a year ago

Ik heb dit artikel eerder gekocht en bevalt prima en redelijke prijs

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Binnen 1 dag al resultaat!

Leo - a year ago

Ik had zo’n last van mijn voeten. Na een keer deze crème te gebruiken zie ik gelijk al een verschil.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super produit

Gypsou - 2 years ago

Rend les pieds très doux employé après bain de pieds avec cristaux kneipp

Behulpzaam?

geweldig produkt

raf 71 - 2 years ago

gebruik het al 3 weken en zie al een goede vermindering van de eelt aan mijn voeten mijn pedicure heef nu ook dat product besteld ze vind het een goed product

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com