Close

Reviews over: Jacob Hooy Rozen Face Wash - 150ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Jacob Hooy Rozen Face Wash - 150ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Jacob Hooy Rozen Face Wash - 150ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.3 op basis van 8 reviews.

Bekijk product
4.3(8)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Mijn nieuwe favoriete facewash

Rigiani - 2 years ago

Zeker weten mijn nieuwe favoriete facewash! Ik had eerder een biologische rozengeur facewash van een Italiaans merk, wat nu niet meer te koop is in Nederland. Toen ben ik op zoek gegaan naar een alternatief, en kwam ik bij deze uit! Hij voelt heerlijk aan op de huid en ruikt ook heerlijk! Mijn huid voelt na het wassen zacht en verzorgd aan. Zeker een aanrader, en een blijvertje in mijn dagelijkse routine.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Geen aanrader

Tak - 3 months ago

Geen fijn product. Komt moeilijk uit de fles. Je moet hard drukken. En het spul wat er in zit reinigt niet goed je gezicht.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geen aanrader

Tak - 3 months ago

Geen fijn product. Komt moeilijk uit de fles. Je moet hard drukken. En het spul wat er in zit reinigt niet goed je gezicht.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Jacob hooy face wash

Bren - a year ago

Ruik lekker en is goed voor je huid voelt goed aan makkelijk in gebruik

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Mijn nieuwe favoriete facewash

Rigiani - 2 years ago

Zeker weten mijn nieuwe favoriete facewash! Ik had eerder een biologische rozengeur facewash van een Italiaans merk, wat nu niet meer te koop is in Nederland. Toen ben ik op zoek gegaan naar een alternatief, en kwam ik bij deze uit! Hij voelt heerlijk aan op de huid en ruikt ook heerlijk! Mijn huid voelt na het wassen zacht en verzorgd aan. Zeker een aanrader, en een blijvertje in mijn dagelijkse routine.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk zacht en geurende facewash

Vérola - 2 years ago

Makkelijk in gebruik, niet veel nodig voor goede reiniging.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Sanne - 2 years ago

Prima facewash, geen irritatie maar klein beetje droge (trekkerige) huid na gebruik

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel fijn in gebruik

Amyk - 4 years ago

Gebruik het nu 3 weken elke dag onder de douche ruikt super lekker fris en is zacht voor de huid

Behulpzaam?

Prima product

Gosia000 - 4 years ago

Het ruikt lekker, goede consistentie, fijn voor onder de douche

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

ik ben er blij mee

Henriette Maria - 4 years ago

Ik gebruik het nu een paar weken en ben er heel tevreden over.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com