Close

Reviews over: Holland & Barrett Multi Tieners - 120 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Multi Tieners - 120 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Multi Tieners - 120 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.6 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
3.6(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Ondersteuning als een kool groeiende puber.

Anoniem - 4 years ago

Geweldig dagelijks aanvulling voor mijn super snel groeiende tiener. Vooral omdat hij begonnen is met Thai Boxen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Jammer dat de B12 niet goed opneembaar is.

Monique du Pau - 4 years ago

De B12 in dit produkt is cyanocobalamine. Dit kan het lichaam nauwelijks omzetten. Bij methylcobalamine en/of adenosylcobalamine kan dit wel. Dat zou een hele verbetering zijn.

Behulpzaam?

multitiener

isa - 4 months ago

altijd gekocht, het is wel wat duurder dan de grote merken vitamines, maar je hebt een goed

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vieze smaak, en dat willen tieners niet

Mom78 - 3 years ago

Ik heb dit voor mijn tieners gekocht voor wat extra weerstand, maar ze vinden de pillen zo'n nare smaak hebben daar ze het niet innemen. Terwijl daar toch makkelijk wat aan gedaan had kunnen worden. Teleurstellend dus. Omdat 't speciaal voor tieners is, had ik verwacht dat er ook een smaakje aan zou zitten....

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer goed

Itse - 3 years ago

Mijn zoon neemt dit al jaren. Hij is eigenlijk te mager maar toch nooit ziek! Ik denk dat dit product een goede aanvulling is voor tieners .die toch niet altijd genoeg fruit en groentjes willen eten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt goed.

Mariejet - 3 years ago

Deze multivitaminen Helpen goed bij de onze tiener.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Jammer dat de B12 niet goed opneembaar is.

Monique du Pau - 4 years ago

De B12 in dit produkt is cyanocobalamine. Dit kan het lichaam nauwelijks omzetten. Bij methylcobalamine en/of adenosylcobalamine kan dit wel. Dat zou een hele verbetering zijn.

Behulpzaam?

voldoet

Slemper68 - 4 years ago

Geen 5 sterren omdat ze te groot zijn en geen kauwtabletten zijn. Maar prima qua ingrediënten en prijs.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ondersteuning als een kool groeiende puber.

Anoniem - 4 years ago

Geweldig dagelijks aanvulling voor mijn super snel groeiende tiener. Vooral omdat hij begonnen is met Thai Boxen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tevreden maar niet kind vriendelijk ;)

Cathalijne - 4 years ago

Het doet wat het doen moet: aanvullen en dat is heel fijn! Maar de pillen zijn groot. Onze kinderen hebben daar moeite mee. Liever kleinere pillen en dat ze er dan 2 of 3 in moeten nemen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooi blitse verpakking

Christien - 4 years ago

Ik heb dit vorige winter al gekocht en mijn kids hebben de winter goed doorstaan zonder ziek te worden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

pil te groot

opscheppertje - 5 years ago

Mijn puber ziet op tegen het innemen vanwege de grootte

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com