Close

Reviews over: Hairwonder Hairmask - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Hairwonder Hairmask - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Hairwonder Hairmask - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.9 op basis van 12 reviews.

Bekijk product
3.9(12)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijne masker

Nena - 2 years ago

Fijne masker.gebruik het 1x in 3 weken nadat ik mijn haar in henna zet..Mijn haar viel erg uit,sinds ik deze gebruik is mijn haar veerkrachtiger en toch lekker zacht en glanzend,niet zo zuinig in gebruik,het resultaat is wel fijn

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Maakt mijn haar zwaar

Nikaz1994 - 4 years ago

Normaal gesproken check ik eerst de ingrediënten voor ik iets koop, maar alle positieve reacties zorgden ervoor dat ik dit niet deed. Dom, want toen ik het product uit mijn haar spoelde zag ik de bui al hangen, er zitten siliconen in. De dimethicone in dit product is dus een niet heel gemakkelijk uitwasbare silicone. Ik had ook erg zwaar haar en mijn hoofdhuid begon te jeuken. Heb het potje na 1 keer gebruiken weg kunnen gooien

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne masker

Nena - 2 years ago

Fijne masker.gebruik het 1x in 3 weken nadat ik mijn haar in henna zet..Mijn haar viel erg uit,sinds ik deze gebruik is mijn haar veerkrachtiger en toch lekker zacht en glanzend,niet zo zuinig in gebruik,het resultaat is wel fijn

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product

Jules - 2 years ago

Ik heb dit product gekocht om te proberen,ben zo tevreden met dit aankoop

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Maakt mijn haar zwaar

Nikaz1994 - 4 years ago

Normaal gesproken check ik eerst de ingrediënten voor ik iets koop, maar alle positieve reacties zorgden ervoor dat ik dit niet deed. Dom, want toen ik het product uit mijn haar spoelde zag ik de bui al hangen, er zitten siliconen in. De dimethicone in dit product is dus een niet heel gemakkelijk uitwasbare silicone. Ik had ook erg zwaar haar en mijn hoofdhuid begon te jeuken. Heb het potje na 1 keer gebruiken weg kunnen gooien

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Anghk - 4 years ago

Mijn zeer droge, krullend haar wordt hier zachter en veel minder pluizend van.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bons Résultats

Christelle80 - 4 years ago

C’est peut-être un peu tôt pour donner une note concrète sur ce masque étant donné que je ne l’ai essayé qu’une seule fois mais les résultats au premier essai étaient assez bons. Mes cheveux étaient plus souples et éclatants.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Doet het goed

Innnni - 4 years ago

Doet het wat moet doen. Lekker ontward en erg zacht haar.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top produkt

Nancy11 - 4 years ago

Werkt super goed ! Doet wat het beloofd .. aanrader

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

A bit fluid bit really good quality

Hagi - 4 years ago

A bit fluid bit really good quality and nice smell

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet blij!

Fidel - 4 years ago

Blijkt 'chemisch' product te zijn, terwijl de indruk was gewekt, biologisch te zijn!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super fantastisch

INGRID5 - 4 years ago

Ik als een wat oudere vrouw(57jaar) vind deze haarmasker perfect,van alle maskers van andere merken kan ik zeggen dat ik UITERSTtevreden ben.en het een aanrader is vd vrouw op wat oudere leeftyd.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com