Close

Reviews over: Earth·Line Reinigingsmelk - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Earth·Line Reinigingsmelk - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Earth·Line Reinigingsmelk - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
4.9(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijne milde reinigingsmelk

Anna100 - 4 years ago

Deze reinigingsmelk irriteert mijn gevoelige huid niet. Ik heb er nog geen make-up mee verwijderd, maar mijn huid knapt er zeker van op.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Lekker zacht!

Annerieke - 4 years ago

Vorige maand gekocht! Zachte reiniging voor mijn gezicht.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima biologisch product

Neeltje - a year ago

Ik gebruik dit product al jaren, ook te gebruiken om oogmake-up te verwijderen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Tevreden

Alie - 2 years ago

Gebruik dit al jaren, en ook andere earth-line producten, zeer tevreden

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

een heel fijn product

Ria - 2 years ago

Heb reinigingsmelk van andere merken geprobeerd maar die van Arth Line bevalt mij echt het beste.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Aanrader

Kathleen - 2 years ago

Prijs-kwaliteit goede gezichtsreiniger. Zachte melk, heel subtiele geur.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Doet wat het belooft

Claudia - 2 years ago

De cleanser reinigt goed en geeft een zachte huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer zuiverend

Manon - 3 years ago

Ik gebruik dit reeds twee maanden. Waterproof make-up wordt zonder moeite verwijderd. Ik gebruik het zelfs 's ochtends om de huid te zuiveren vooraleer ik mijn gezicht en hals was. Het werkt zéér zuiverend.

Behulpzaam?

Werkt goed

Silvana - 3 years ago

Erg tevreden mee merk het aan mijn huid. Goede kwaliteit.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Pnlla - 4 years ago

Ben tevreden met dit product! Puur natuurlijke basis.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne milde reinigingsmelk

Anna100 - 4 years ago

Deze reinigingsmelk irriteert mijn gevoelige huid niet. Ik heb er nog geen make-up mee verwijderd, maar mijn huid knapt er zeker van op.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Al jaren mijn vaste reinigingsmelk

Esther70 - 4 years ago

Ik gebruik deze reinigingsmelk al jaren. Superfijn! Ook mijn dochter is er heel tevreden over.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com