Close

Reviews over: Dr. Organic Charcoal Face Scrub - 125ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Dr. Organic Charcoal Face Scrub - 125ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Dr. Organic Charcoal Face Scrub - 125ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 31 reviews.

Bekijk product
4.7(31)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Hele fijne scrub en ruikt lekker!

Lizzy8 - 4 years ago

Dit product gebruik ik nu een aantal weken. Het is een hele fijne scrub gemaakt van kleine korreltjes waardoor het heerlijk aanvoelt op de huid. Na gebruik voelt mijn huid zacht en schoon aan terwijl ik een gevoelige huid heb en sommige producten mijn huid al snel droog maken. Het ruikt daarnaast heel lekker! Wel een tip: Zelf maak ik naderhand mijn gezicht altijd schoon met een washandje. Deze wordt echter heel zwart en krijg het, zelfs na het wassen, niet meer schoon. Opletten dus als je ook een handdoek of washandje gebruikt. Verder alleen maar positief en blijf dit product dan ook zeker gebruiken!

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet de beste scrub

Melly - 4 years ago

Merk niet veel verschil in mn huid en de geur is heftig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Topkwaliteit

Marijke - a year ago

Huid is dieper gereinigd en zachter na gebruik. Makkelijk te gebruiken

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldig product

Lissa43 - 2 years ago

Ik koop deze lijn van dokter organic al jaren. En ben zeer tevreden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nooit meer een andere scrub

Alana - 4 years ago

Zorgt voor diepe reiniging, geeft een fris en schoon gevoel van de huid. En werkt echt tegen acne! Gebruik dit product ruim een half jaar en zit standaard in mijn clean-face routine

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

very fine granuels

Roshani - 4 years ago

I bought this last month and very happy with the product. delivered on time

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Un gommage du visage agréable et indispensable

Evelyne K - 4 years ago

Je fais ce gommage doux et efficace tous les 2 jours, pour affiner le grain de la peau du visage et la débarrasser des polluants. Le charbon de bois actif est un produit naturel, et le parfum du gommage est très agréable. Je fais suivre par un sérum (par exemple le sérum Jacob Hooy au collagène) et ensuite une crème de jour ou de nuit (pour le moment j'aime la crème hydratante anti-âge au sang de dragon (une plante) et à l'acide hyaluronique de Dr Organic. Ces produits conjugués ont un effet anti-rides et nourrissant remarquable.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet de beste scrub

Melly - 4 years ago

Merk niet veel verschil in mn huid en de geur is heftig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Hele fijne scrub en ruikt lekker!

Lizzy8 - 4 years ago

Dit product gebruik ik nu een aantal weken. Het is een hele fijne scrub gemaakt van kleine korreltjes waardoor het heerlijk aanvoelt op de huid. Na gebruik voelt mijn huid zacht en schoon aan terwijl ik een gevoelige huid heb en sommige producten mijn huid al snel droog maken. Het ruikt daarnaast heel lekker! Wel een tip: Zelf maak ik naderhand mijn gezicht altijd schoon met een washandje. Deze wordt echter heel zwart en krijg het, zelfs na het wassen, niet meer schoon. Opletten dus als je ook een handdoek of washandje gebruikt. Verder alleen maar positief en blijf dit product dan ook zeker gebruiken!

Behulpzaam?

Fantastisch product!

Talitha88 - 4 years ago

Gebruik deze scrub al geruime tijd. Heeft hele fijne korrels zodat je hem bijna dagelijks kan gebruiken. Mijn huid voelt altijd erg lekker na gebruik en droogt er zeker niet door uit. Aangezien er vaak aanbiedingen zijn is ook de prijs-kwaliteit verhouden super!

Behulpzaam?

Goede scrub

Nurdo - 4 years ago

Meeste scubs zijn te dik en te ruw vr je gezicht. Maar deze korrels zijn fijner en gemakkelijk te verdelen over je gezicht.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Hele fijne scrub

suzanne88 - 4 years ago

hele fijne natuurlijk ruikende scrub. Goede aankoop. Gebruikt het elke dag

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com