Close

Reviews over: Celestial Seasonings Wild Berry Zinger - 20 theezakjes

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Celestial Seasonings Wild Berry Zinger - 20 theezakjes? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Celestial Seasonings Wild Berry Zinger - 20 theezakjes krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 5.0 op basis van 19 reviews.

Bekijk product
5.0(19)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel lekkere thee

Dominica - 2 years ago

Ik heb deze thee reeds meerdere malen besteld. Spijtig dat hij snel uitverkocht is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Heel lekkere thee

Dominica - 2 years ago

Ik heb deze thee reeds meerdere malen besteld. Spijtig dat hij snel uitverkocht is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tea time

Gretas11 - 5 months ago

Een van de betere thee’s, met de verschillende smaken kan je steeds afwisselen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Uitstekend en lekker

jeanb - a year ago

Heb dit vorige maand in de winkel gekocht en ben er heel tevreden over.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Het is echt een heerlijk product.

Ruth - a year ago

Het is een lekkere frisse thee, die zowel heet(warm) als koud kan worden gedronken. Vooral in de zomer is het aan te raden dit te drinken, door een karaf hiervan in de koelkast te laten koelen . Kortom een échte dorstlesser!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Celestial Seasonings wild

Arabesque - a year ago

Heel aangenaam thee je proeft de vruchten,een aanrader

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke thee

Johanna - a year ago

Verwen momentje met heerlijke thee van Celestial Berry Zinger

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

The best!

Alex - a year ago

Altijd op zoek naar Celestial thee, en vooral deze.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

De beste thee.

Marianne - 2 years ago

Al enkele jaren mijn geliefkoosd merk. De 5 variaties-verpakking ook heel lekker. Is niet te vergelijken met thee van de concurrentie. Deze thee kan je niet moe gedronken worden. Hopelijk een blijvend product in jullie shop.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

véél thee (1 liter) per zakje.

dirk - 2 years ago

zéér lekkere thee, te drinken met weinig suiker. Van één zakje (portie) kan je gemakkelijk dubbel zoveel thee maken t o v andere merken !

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel lekkere thee

Dominica - 2 years ago

Ik heb deze thee reeds meerdere malen besteld. Spijtig dat hij snel uitverkocht is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

smaak en samenstelling

Gerd - 2 years ago

zeer goed, ken dit al meer dan 10 jaar. (Hebben ook True blueberry)

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com