Close

Reviews over: Celestial Seasonings Matcha Green Tea Bio (20 Theezakjes)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Celestial Seasonings Matcha Green Tea Bio (20 Theezakjes)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Celestial Seasonings Matcha Green Tea Bio (20 Theezakjes) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
4.6(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Mijn #1 groene thee!

Jakolien - 4 years ago

Ik blijf terugkomen bij deze groene thee. Al vaak anderen geprobeerd maar altijd te bitter, zelfs na maar 1 minuut in 80 graden water... Mijn vriend is zelfs fan van deze thee! Ik gebruik 2 zakjes in een pot thee, bij 80 graden en laat de zakjes er gewoon in als ik aan het werk ben en ook na een werkdag 'trekken' 0 bitterheid! Ook koud zalig!

Behulpzaam?

Meest kritische review

Matcha.:. WHERE??

Annelies - a year ago

Vroeger had ik deze ook al eens gekocht en vond hem toen heel goed. Als ik het zakje in het water deed kwam er echt matcha poeder uit en had ik een mooi groene thee. Nu heb in hem weer gekocht en …. Geen matcha te bespeuren. Dit us gewoon een zakje groene thee. Zoals je dat ook van het huismerk van een supermarkt kan kopen. Geen matcha te bespeuren! Vind het afrip.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Heerlijke thee

Els - 3 months ago

Heb hele doos voorraad gekocht, is heerlijke en gezonde thee!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke thee

Amy59 - 7 months ago

Hele lekkere thee. Verfrissend. Thee die je elk uur van de dag kan drinken

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Matcha.:. WHERE??

Annelies - a year ago

Vroeger had ik deze ook al eens gekocht en vond hem toen heel goed. Als ik het zakje in het water deed kwam er echt matcha poeder uit en had ik een mooi groene thee. Nu heb in hem weer gekocht en …. Geen matcha te bespeuren. Dit us gewoon een zakje groene thee. Zoals je dat ook van het huismerk van een supermarkt kan kopen. Geen matcha te bespeuren! Vind het afrip.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Lekkere matcha

Irma - a year ago

Deze matcha achtige thee is heel toegankelijk, de gronderige smaak niet te overheersend. Het kan natuurlijk niet tippen aan echte geklopte groene matcha.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Topproduct!

Mar 7077 - 2 years ago

Heerlijke thee met matcha. Voor gezondheid,gezelligheid en als opkikker!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekkere thee!

Krystle - 2 years ago

Ik zocht een lekkere biologische groene thee en kwam hierop uit. Heel zacht van smaak, niet bitter en smaakt eigenlijk wel elke keer naar meer. Vind zelf niet dat de smaak eentonig wordt. Ik drink het dan ook de hele dag, zalig! Zeker een aanrader!

Behulpzaam?

heel goed product

Jan Huiskamp - 3 years ago

Lekkere gezonde kop thee en niet te duur ik ga dit vaker bestellen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mijn #1 groene thee!

Jakolien - 4 years ago

Ik blijf terugkomen bij deze groene thee. Al vaak anderen geprobeerd maar altijd te bitter, zelfs na maar 1 minuut in 80 graden water... Mijn vriend is zelfs fan van deze thee! Ik gebruik 2 zakjes in een pot thee, bij 80 graden en laat de zakjes er gewoon in als ik aan het werk ben en ook na een werkdag 'trekken' 0 bitterheid! Ook koud zalig!

Behulpzaam?

Heerlijke zacht thee

Pajolisi - 5 years ago

Dit is een aanrader. Ik zorg dat deze thee altijd thuis op voorraad is. Heerlijk en niet bitter!

Behulpzaam?

Heerlijke thee

vogel1965 - 5 years ago

Deze thee gebruik ik sinds enkele weken en vindt hem heerlijk

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com