Close

Reviews over: Burt's Bees Lipstick 501 Blush Basin - 3,4ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Burt's Bees Lipstick 501 Blush Basin - 3,4ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Burt's Bees Lipstick 501 Blush Basin - 3,4ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
4.1(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Lovely lipstick

SilfSilv - 4 years ago

The color of this lipstick is very close to my own lips color, giving to my make up a natural look and a beautiful Glow. Great consistency and nutrient for the lips

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Almost not colour

Anina - 4 years ago

The lipstick has almost the same colour than my lips so you almost do not see it and that is why I am a bit disappointed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooie kleur & fijne substantie, maar blijft niet heel goed zitten

Lyn - 8 months ago

Ik ben heel blij met de kleur, maar helaas is de pigmentatie alleen wanneer je de lippenstift net op hebt heel intens. Je verliest heel snel kleur doordat de lippenstift afgeeft & als je eerst met een zakdoekje je lippen dept ben je helaas ook veel kleur kwijt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne lippenstift alleen de kleur is anders dan op t plaatje

Liek - a year ago

Lippenstift is prettig, smeert goed en ruikt niet maar de kleur komt niet overeen met de afbeelding

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima lippenstift

Jenita - a year ago

Prima lippenstift, mooie kleur en blijft goed zitten

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooi

Ernie1 - a year ago

Een fijne ietwat vettige lipstick, heerlijk smeerbaar ,vult de lippen goed, mooie kleur. Het is niet long lasting, soms vervelend ,soms toch handig als je een andere kleur wil nemen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lipstick

Nicole - 2 years ago

Fijn in gebruik en voelt aangenaam.Alleen de kleur valt lichter uit dan op foto.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig zacht voor lippen

Daisyfrancis - 3 years ago

Mooie kleur en irriteert mijn zeer gevoelige lippen niet. Eerste lippenstift waarna ik nergens last van heb. Ga zeker nog meer kleuren aanschaffen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooie lipstick

Anna de la Rena - 3 years ago

Kleur en samenstelling lipstick fantastisch........

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

De kleur is toch echt wel roze en niet nude

Isa - 4 years ago

De lipstick zelf is prima, droogt niet uit maar de kleur is te fel. Echt wel hard roze en zeker geen nude tint! Ik doe er nog een andere lichtere kleur over, zo heb ik de verzorging van de lipstick maar krijg ik wel een kleur die minder roze is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

LUCKY LIPS!!!

Hammerstijn - 4 years ago

Ik heb deze lippenstift besteld omdat de kleur zo mooi was! Het is een subtiele kleur kleur voor elke dag! Hij is wat minder "roze" dan op.de foto, maar erg mooi! Je lippen blijen mooi "vet", maar houden de kleur goed vast!! Ik heb inmiddels nog twee andere kleuren gekocht! Lily Lake bij voorbeeld! Mooi, lief....maar inténs! Ik ben er superblij mee....mijn lippen zijn ook.veel minder droog!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lovely lipstick

SilfSilv - 4 years ago

The color of this lipstick is very close to my own lips color, giving to my make up a natural look and a beautiful Glow. Great consistency and nutrient for the lips

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com