Close

Reviews over: Balade En Provence Shampoo Bar Citrus - 40g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Balade En Provence Shampoo Bar Citrus - 40g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Balade En Provence Shampoo Bar Citrus - 40g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 2.5 op basis van 8 reviews.

Bekijk product
2.5(8)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke zeep

Kayleigh - a year ago

Ik had eerder voor het eerst een andere shampoobar van elders en nu deze. Deze voelt nog prettiger. Ik ben er erg blij mee!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Je krijgt er vies en vet haar van

Layla Torian - 3 years ago

Ik heb er 3 keer mijn haar mee gewassen met elke keer 2 dagen tussen de wasbeurten. Na de 3de keer kreeg ik de vette wax achtige laag die de shampoo achter laat op het haar er echt niet meer uit gespoeld. De shampoo maakt het haar steeds vetter na elke wasbeurt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke zeep

Kayleigh - a year ago

Ik had eerder voor het eerst een andere shampoobar van elders en nu deze. Deze voelt nog prettiger. Ik ben er erg blij mee!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Je krijgt er vies en vet haar van

Layla Torian - 3 years ago

Ik heb er 3 keer mijn haar mee gewassen met elke keer 2 dagen tussen de wasbeurten. Na de 3de keer kreeg ik de vette wax achtige laag die de shampoo achter laat op het haar er echt niet meer uit gespoeld. De shampoo maakt het haar steeds vetter na elke wasbeurt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn produkt zonder chemische toevoegingen

majolica - 3 years ago

Eerst schrikken: het doosje was veeeel kleiner dan ik had gedacht, maar de shampoo bar doet z'n werk en gaat heel lang mee. De hoeken zijn best scherp, hadden wat mij betreft wat meer afgerond mogen zijn, dat is prettiger in gebruik, maar na een aantal keer gebruikt te zijn wordt dat vanzelf beter.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Waarom verkopen jullie dit nog?

Vero020 - 3 years ago

Haar wordt vet en touwachtig. Zoals de anderen óók zeggen hier. Helaas kocht ik het in de winkel, omdat de Ethique hard steeds op zijn.

Behulpzaam?

Mijn werd vettig ipv schoon

Wilmster - 3 years ago

Ik heb de zeep nu 3 maal gebruikt maar mijn haar werd er niet schoner van . Ook qua uiterlijk zag het er vettig uit.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooi en fijn product

Trine - 4 years ago

Fijne zeep-shampoo voor het haar. Met wat water het blokje even laten schuimen in je handen of over het natte haar masseren tot het schuimt. Na het uitspoelen voelt het haar wat stroef, maar het haar droogt zacht op en voelt schoon. Zeep ruikt lekker en zit in een mooi vorm gegeven doosje. Heel fijn product, zero wast !

Behulpzaam?

Waxy hair

RebeccaAmsterdam - 4 years ago

This made my hair clean, but feel extremely waxy and I could not style my hair. Would not recommend.

Behulpzaam?

Ruikt lekker maar werkt niet goed op mijn haar

Lilou - 4 years ago

Mijn haar voelde na gebruik als touw en werd er niet erg schoon van

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com