Close

Reviews over: A.Vogel Echinaforce (200 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product A.Vogel Echinaforce (200 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. A.Vogel Echinaforce (200 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 33 reviews.

Bekijk product
4.9(33)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig en fijn product!

Jamie17 - 4 years ago

Mijn zusje heeft een leveraandoening en gebruikt normaal al veel medicatie. De enchinaforce ondersteunt de balans goed en reinigt de lever wat voor haar heel belangrijk is. Ontzettend fijn en makkelijk in gebruik.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Geweldig voor mijn weerstand

marleenmama - 3 years ago

Dit product gebruik ik al jaren. Het geeft een boost aan mijn weerstand

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Het is een hel goed product. Gebrik het reds jaren

Henk Li - 3 months ago

Het feit dat ik het reed jaren gebruik zegt reeds alles

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Echinaforce Vogel

NJanssen - a year ago

Echinaforce is altijd goed, tabletten of druppels. Vanwege homeopathie

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldig product

Rian - a year ago

Ik heb dit een tijdje geleden gekocht en werkt prima

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Werkt goed!!!

Jac - 2 years ago

Ik gebruik het al jaren word nooit ziek,tevreden! Ik blijf het gebruiken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

een 'must' voor mensen die het imuun systeem op peil willen houden

Sanny - 2 years ago

ik gebruik Echinaforce van A Vogel al meer dat 10 jaar. Helpt echt de algemene weerstand op te 'peppen'. ik blijf het gebruiken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prettig in te nemen product

levenskunstenaar - 3 years ago

Ik koop dit produkt al jaren en merk dat mijn weerstand en gezondheid heel goed is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Ijoma - 3 years ago

Ik gebruik dit elke winter en ben er erg tevreden over!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product voor de overgang!!

Anne2 - 3 years ago

Ik kreeg dit product geadviseerd door een homeopathisch arts. Het verhoogt je weerstand, die in de overgang minder is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed product

Ingela113 - 3 years ago

Koop het regelmatig en erg tevreden. Kan het een ieder aanraden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt bij mij echt

Vdpl - 3 years ago

Gebruik dit nu sinds 1 jaar en daarvoor altijd verkouden door de kleinkinderen.sinds ik dit gebruik is dit voor 85% verminderd

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com