Close

Reviews over: De Tuinen Massage Olie Arnica - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Massage Olie Arnica - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Massage Olie Arnica - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 19 reviews.

Bekijk product
4.6(19)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn in gebruik. Masseert heerlijk. Dikke olie

Wind012 - 5 years ago

Ik heb minder olie nodig voor een behandeling door de goede kwaliteit..

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Goede olie, maar een vervelende bijgeur

John - 2 years ago

De bekende Arnica geur is aanwezig. Echter, bij het warmwrijven van de olie in je handen ontstaat een off-geur, beetje een rotte lucht, putlucht. Voor de rest is de olie OK, niet te dun of dik, niet te stroef.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne olie die goed intrekt in de huid

Toos - 4 months ago

Heerlijk zachte en fijne smeerbare massage olie.Ook de geur is fijn

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Massage olie

Sarah - 4 months ago

Heerlijkemassage olie die gelijk werkt op de sieren

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk spul

Esha - 8 months ago

Ruikt goed, smeert prettig en droogt niet snel uit.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker massageolie

Elkan Zandvliet - a year ago

Een goede massageolie die langzaam wordt opgenomen. M'n klanten vinden het een prettige olie en ook is het een fijne olie voor mijn handen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Elske - a year ago

Lekker ruikende olie voor pijnlijke of vermoeide spieren

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prijs kwaliteit

Cindy - a year ago

Tevreden met mijn product Ik heb al 2 x aangekocht

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goede olie, maar een vervelende bijgeur

John - 2 years ago

De bekende Arnica geur is aanwezig. Echter, bij het warmwrijven van de olie in je handen ontstaat een off-geur, beetje een rotte lucht, putlucht. Voor de rest is de olie OK, niet te dun of dik, niet te stroef.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Usage très agréable

Mimine57 - 2 years ago

J'ai acheté cette huile pour masser des muscles fatigués par du travail très physique, c'est parfait

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer goed product zonder berken

Linanne - 2 years ago

Voor blessures bij mezelf en mijn partner gekocht .Voordelig en geen extra toevoegingen .Werkt zeer goed voor het slapengaan .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super rapide et très bon produit

nalya66 - 3 years ago

Très bonnes huiles. Très satisfaite de mon achat je recommande ce site

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com