#zerowaste met Holland & Barrett

Wij geloven dat het niet moeilijk hoeft te zijn om duurzamer te leven, een kleine verandering kan al een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld eens aan al die wattenschijfjes die dagelijks in je prullenbak belanden? Met wasbare wattenschijfjes gebeurt dit niet meer.

Door wegwerpproducten in te wisselen voor een ecologisch alternatief maak je een positieve impact op het milieu. Stap daarom over op onze plasticvrije, herbruikbare badkamer musthaves. Zo maak je niet alleen jezelf, maar ook de wereld een stukje schoner.

Doe mee met de #zerowaste beweging

Onze favoriete Zero Waste producten

Herbruikbaar én 100% natuurlijk

Zero Waste gaat over het verminderen van de hoeveelheid afval die we creëren. Veel van ons afval, vooral plastic, wordt niet hergebruikt en eindigt in onze oceanen, wat een slechte invloed heeft op natuur en milieu.

Je zou denken dat dit alleen de verpakkingen van producten betreft, maar niets is minder waar. Wist je dat in scrubs vaak duizenden kleine plastic bolletjes zitten? Deze 'microplastics' kunnen door jouw afvoerputje in de zee belanden, niet al te best voor de zee. Bij Holland & Barrett weet je zeker dat álle verzorgingsproducten vrij zijn van SLS, parabenen en microplastics.

Shampoo bars

Op zoek naar een ecologisch alternatief voor je shampoo en zeep uit de plastic fles? Wij hebben de ideale shampoo- en soapbars voor je! Deze solide zepen hebben geen plastic verpakking en zijn dus een stuk milieuvriendelijker. Ze gaan lang mee en ze zijn ontzettend handig voor op reis - het kan zelfs in je handbagage! Geniet van de geuren uit de natuur terwijl je huid en haarlokken de verzorging krijgen die ze verdienen!

Bekijk het zeep assortiment

Meer dan 120 miljard cosmeticaverpakkingen per jaar

De duurzaamheid van cosmetica wordt voor een groot deel bepaald door de ingrediënten, maar de verpakkingen hebben ook een enorme impact. Elk jaar produceert de cosmetica industrie 120 miljard verpakkingen, waarvan de meeste niet worden gerecycled.

Meer weten over zero waste beauty?

Ontvang een waardebon

Beauty Kitchen introduceert return - refill - repeat:
Luxe huidverzorging met zorg voor jou en voor de wereld.

De lichaams- en gezichtsverzorging van dit unieke beauty merk zitten boordevol natuurlijke krachten en hebben een 100% herbruikbare verpakking. Dus als je product op is hoeft de verpakking niet de prullenbak in. Breng het terug naar een Holland & Barrett winkel waarna je maar liefst 200 Passie spaarpunten op je klantenkaart ontvangt!

Bekijk het Beauty Kitchen assortiment

zerowaste
zerowaste