Uit De Tuinen van...

Van aloë vera uit het Middellandse Zeegebied tot kurkuma uit India en manuka honing uit Nieuw-Zeeland – in onze ogen is de aarde één grote tuin vol bijzondere ingrediënten.

Bij Holland & Barrett geloven we in de kracht van de natuur. Daarom zijn al onze producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. Natuurlijke producten die hun grondslag hebben in planten en kruiden van over de hele wereld, zoals gember, kurkuma en aloë vera. Allemaal uit De Tuinen van Holland & Barrett!

Ontdek de kracht van de natuur, ontdek de kracht van Holland & Barrett.

De wonderwortel gember

Gember is al eeuwenlang erg geliefd en werd onder andere in het oude China al veelvuldig gebruikt omwille van de gezondheidsvoordelen die aan deze 'wonderwortel' werden toegeschreven. Ook in de keuken is gember een onmisbaar ingrediënt. Gember wordt gedronken als thee, is essentieel in de Oosterse keuken en zit verder in speculaas en allerlei drankjes. Daarnaast vind je gember ook in verzorgingsproducten zoals massageolie of gezichtscrème.

Bekijk ons hele assortiment
Blog

Alles over gember

Gember heeft een vrij sterke, frispittige smaak en is een van de meest geconsumeerde specerijen ter wereld. Daarnaast zou deze bijzondere smaakmaker ook verschillende effecten op de gezondheid hebben. Hoewel het gezondheidseffect nog niet officieel is vastgesteld, wordt aan gember al eeuwenlang een geneeskrachtige werking toegekend.

Lees meer
Blog

Recept: overnight oats met gember, kurkuma en honing

Wist je dat heerlijke ontbijtjes helemaal niet ingewikkeld hoeven te zijn? Met overnight oats kun je eindeloos variëren, maar voor deze bijzondere variant hebben we onze favoriete ingrediënten in één kom samengevoegd. Deze overnight oats met kurkuma, manuka honing én gember zijn overheerlijk  en in een handomdraai klaar!

Bekijk recept

Heb jij onze gember producten al ontdekt?