Uit De Tuinen van...

Van aloë vera uit het Middellandse Zeegebied tot kurkuma uit India en manuka honing uit Nieuw-Zeeland – in onze ogen is de aarde één grote tuin vol bijzondere ingrediënten.

Bij Holland & Barrett geloven we in de kracht van de natuur. Daarom zijn al onze producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. Natuurlijke producten die hun grondslag hebben in planten en kruiden van over de hele wereld, zoals gember, kurkuma en aloë vera. Allemaal uit De Tuinen van Holland & Barrett!

Ontdek de kracht van de natuur, ontdek de kracht van Holland & Barrett.

Honing, het vloeibare goud

Honing is de oudste zoetstof die er bestaat en was al in de antieke wereld ontzettend populair. De Grieken en Romeinen gebruikten honing niet alleen in de keuken, maar ook als offer voor de goden. Volgens de oude mythen zou dit gouden goedje bovendien gezondheidsbevorderende eigenschappen bevatten. Wist je dat we bij Holland & Barrett wel 8 verschillende soorten honing verkopen? Daarnaast zit onze honing ook in dagcrème, shampoo en haarmaskers.

Bekijk ons hele assortiment
Blog

Alles over honing

In je thee, op een boterham of pannenkoek, door de yoghurt of als dressing over salade – honing is niet alleen een heerlijke suikervervanger, maar bevat daarnaast ook antioxidanten en heeft een verzachtende werking op de keel. Maar honing is nooit zomaar honing. Er bestaan namelijk heel veel verschillende soorten honing, en allemaal smaken ze net weer anders.

Lees verder
Blog

Recept: heerlijke honing-walnootkoekjes

Wat is er nou lekkerder dan de geur van zelfgebakken koekjes? Deze honing-walnootkoekjes maak je met manuka honing, een unieke, donkere honing uit Nieuw-Zeeland. De combinatie van honing en walnoten is verrukkelijk, maar dankzij de volle, romige smaak van onze manuka honing zet je écht iets bijzonders op tafel.

Eet smakelijk

Heb jij onze honing producten al ontdekt?