Uit De Tuinen van...

Van aloë vera uit het Middellandse Zeegebied tot kurkuma uit India en manuka honing uit Nieuw-Zeeland – in onze ogen is de aarde één grote tuin vol bijzondere ingrediënten.

Bij Holland & Barrett geloven we in de kracht van de natuur. Daarom zijn al onze producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. Natuurlijke producten die hun grondslag hebben in planten en kruiden van over de hele wereld, zoals gember, kurkuma en aloë vera. Allemaal uit De Tuinen van Holland & Barrett!

Ontdek de kracht van de natuur, ontdek de kracht van Holland & Barrett.

Aloë vera

Aloë Vera is een sterk plantje met stekelige groene bladeren dat het erg goed doet als kamerplant. Maar wist je dat aloë vera veel meer is dan een eyecatcher in je interieur?

Koningin Cleopatra gebruikte aloë vera al in de Egyptische oudheid als cosmetisch middel om haar huid zacht te houden. Daarnaast wordt aloë vera ook voor medicinale doeleinden gebruikt. Bij ons vind je aloë vera in crèmes en andere verzorgingsproducten, tabletten, capsules en drankjes.

Bekijk ons hele assortiment
Blog

Wat is aloë vera?

Aloë vera kan zowel op de huid als oraal worden gebruikt en kent een breed aantal toepassingen. De verschillende gebruiksvormen hebben bovendien weer hun eigen voordelen. Zo heeft aloë vera gel een kalmerend effect op de huid en kunnen aloë vera sap en aloë vera tabletten bijdragen aan een normale spijsvertering. Maar dat is nog lang niet alles..

Lees verder
Blog

Recept: aloë vera smoothie

Deze groene smoothie met aloë vera, bosbes, boerenkool en banaan zit boordevol voedingsstoffen en is een waar feestje voor zowel je smaakpapillen als je huid! Heerlijk als ontbijt of als tussendoortje.

 

Bekijk recept

Heb jij onze aloë vera al ontdekt?