Uit De Tuinen van...

Van aloë vera uit het Middellandse Zeegebied tot kurkuma uit India en manuka honing uit Nieuw-Zeeland – in onze ogen is de aarde één grote tuin vol bijzondere ingrediënten.

Bij Holland & Barrett geloven we in de kracht van de natuur. Daarom zijn al onze producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. Natuurlijke producten die hun grondslag hebben in planten en kruiden van over de hele wereld, zoals gember, kurkuma en aloë vera. Allemaal uit De Tuinen van Holland & Barrett!

Ontdek de kracht van de natuur, ontdek de kracht van Holland & Barrett.

Het wonderlijke kruid kurkuma

Kurkuma, ook Aziatische geelwortel, turmeric, koenjit of curcuma genoemd, staat bekend als een echte superfood. Dit gouden kruid geeft niet alleen kleur en smaak aan je eten, maar wordt ook al sinds jaar en dag gebruikt in de Ayurveda, een traditionele natuurgeneeswijze uit India.

Bekijk ons hele kurkuma assortiment
Blog

Wat is kurkuma?

Wist je dat jij waarschijnlijk een schat aan gezondheidsvoordelen in huis hebt, gewoon in je kruidenrekje? Kurkuma is een kruid dat rijk is aan antioxidanten die je lichaam helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en vervuiling. Kurkuma wordt tevens al eeuwen in de kruidengeneeskunde gebruikt vanwege het positieve effect op de spijsvertering en je gewrichten.

Lees verder
Blog

Proef de voordelen van kurkuma

Kurkuma staat vooral bekend als kleur- en smaakmaker in Indiase gerechten, maar wist je dat je nog veel meer kan met dit veelzijdige kruid? Van verwarmende kurkuma latte’s tot een kleurrijk roerei; met kurkuma breng je jouw lievelingsgerechten eenvoudig naar een hoger voedingsprofiel.

Ontdek meer

Heb jij onze kurkuma al ontdekt?

Na jaren gebruik, fantastisch

5 van 5 sterren.

Bij dagelijks gebruik, goed voor je lijf, leden en hersenen

Mijn ervaring is alleen positief te noemen!

5 van 5 sterren.

Mijn positieve ervaring zegt eigenlijk genoeg, ik kan het alleen nog onderstrepen en ga non-stop door met 't gebruiken van dit middel!