Close

Reviews over: Vita Coco Coconut Oil Bio - 750ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Vita Coco Coconut Oil Bio - 750ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Vita Coco Coconut Oil Bio - 750ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 22 reviews.

Bekijk product
4.8(22)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Super spul

Mel - a year ago

Ruikt en smaakt heerlijk, geschikt voor lichaam maar ook om te consumeren.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Safety seal was reeds geopend

Anoniem - a year ago

Doosje das reeds geopend want safety seal zat er niet meer op. Het 2 de doosje was ok.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

hele fijne pure kokosolie

sheila - 16 days ago

Heb deze bio kokosolie al een paar keer gekocht bij H&B en bevalt mij uitstekend. Heerlijk voor huid en haar maar ook om mee te koken! Uitstekende pure kwaliteit.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Topproduct in praktisch potje

Margot - 4 months ago

Ik gebruik deze kokosolie als gezichtscreme en ben er heel tevreden over. Heel tof dat het in zo´n klein potje zit.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super produkt

Jomees - 7 months ago

Snelle levering super produkt voor goede prijs zker opnieuw bestellen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top Product

osman68i - 8 months ago

top product, snelle levering. product voldoet aan de eisen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

cocos olie. coldpressed

isaura - 8 months ago

is goed verpakt. is precies wat het is. en ik ben zeer tevreden

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Huidirritatie homd

Fienke - 9 months ago

Gebruik het door het eten van mijn hond. Smeer er bovendien zijn huid mee in. Opzienbarende resultaten

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Vita Coco Coco Vita

Chance - 10 months ago

Coco’olie is een heel goed product voor de droge huid en kan je ook gebruiken om mee te koken . Dit product gebruik ik ook dagelijks .

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Coco

Ami - a year ago

Effectief, super fijn spul, en makkelijk te je gebruiken.

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Behulpzaam?

Safety seal was reeds geopend

Anoniem - a year ago

Doosje das reeds geopend want safety seal zat er niet meer op. Het 2 de doosje was ok.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk

Sandra - a year ago

Dit product gebruikt voor mijn huid. Smelt heerlijk op de huid wat een soort van verkoeling geeft. Trekt dan redelijk snel in. Geen nare geur eigenlijk vrij neutraal. Je moet goed focussen om een lichte kokos geur te ruiken,

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com