Close

Reviews over: Sukin Revitalising Facial Scrub - 125ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Sukin Revitalising Facial Scrub - 125ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Sukin Revitalising Facial Scrub - 125ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
4.6(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Un très bon produit

Martine - 2 years ago

J ai commencé à acheter cet article en Australie en 2009. Il a fallu quelques années pour qu' il arrive en Europe mais je l achetais en nouvelle Zélande jusqu'à ce qu' on puisse se le procurer ici. Alors oui c est un produit dont je ne pourrais pas me passer

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Heel zacht voor de huid

1992 - 3 years ago

Ik heb veel allergieën en een moeilijke huid maar deze scrub voel geweldig zacht voor de huid en maakt de huid heel proper.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne scrub

Marieke griffioen - 6 months ago

Zachte frisse scrub voor dagelijks gebruik. Veganistisch.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne, milde scrub.

Mary - 8 months ago

Onlangs aangeschaft en inmiddels enige tijd tweemaal per week gebruikt. De scrub is heel mild maar werkt prima.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn product

Catleen100 - a year ago

Super fijne scrub met een fijne korrel!!!!!!!!!!!!

Behulpzaam?

Un très bon produit

Martine - 2 years ago

J ai commencé à acheter cet article en Australie en 2009. Il a fallu quelques années pour qu' il arrive en Europe mais je l achetais en nouvelle Zélande jusqu'à ce qu' on puisse se le procurer ici. Alors oui c est un produit dont je ne pourrais pas me passer

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer zachte scrub voor mijn gevoelige huid

Maaikevdd - 3 years ago

Ik reageer vaak met roodheid op scrubs. Bij deze heb ik dat niet. Mijn gezicht voelt ook zeer zacht aan na het gebruik. Ik ben fan!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne scrub, niet te grof

E12396 - 3 years ago

Ik ben pas begonnen met deze scrub en ik vind het een hele fijne scrub juist, omdat het niet al te grof is. Het lijkt net een scrub gemixed met een dagcreme.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Beste gezichtscrub

Mega - 3 years ago

Ik heb al ondertussen zoveel keer dit product na gekocht, dat ik de tel kwijt ben! Super goeie gezichtscrub die ik tot nu toe heb gebruikt!!! Mijn gezicht voelt flawless na het gebruiken van deze scrub! Een echte aanrader

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel fijnk product

Margareth69 - 3 years ago

Als cadeau gekregen , en het is een heel fijn product !

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel zacht voor de huid

1992 - 3 years ago

Ik heb veel allergieën en een moeilijke huid maar deze scrub voel geweldig zacht voor de huid en maakt de huid heel proper.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mijn favoriet!

Manon Vorstenbosch - 4 years ago

Heerlijk romige scrub, zacht voor mijn gezicht (ik heb snel eczeem) en ruikt echt zó lekker!! Maakt lekker zacht. 2 keer per week gebruiken is voldoende.

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com