Close

Reviews over: Sea·Line Dandruff Shampoo - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Sea·Line Dandruff Shampoo - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Sea·Line Dandruff Shampoo - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.8 op basis van 8 reviews.

Bekijk product
3.8(8)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Super site …

Don Carmine - 9 months ago

Super prix super site je recommande vivement magnifique

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Geen resultaat

AV82 - 5 years ago

Bij de eerste keer wassen schuimt het niet. 2e keer wassen wel, maar je hebt er veel van nodig. Het stinkt en werkt niet voldoende

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product,

Krullebol - 3 months ago

Heel goed,haar is en blijft schoner,alleen product is erg vloeibaar

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer tevreden over dit product

Ina - 8 months ago

Gebruik dit al heel lang en mijn huid reageert er heel goed op. Geen last meer van jeuk

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super site …

Don Carmine - 9 months ago

Super prix super site je recommande vivement magnifique

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig

Haardos - 10 months ago

Goed spul geen jeuk. En geen allergisxhe reacties.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Doet weinig

HollandandBarrettgebruike - 3 years ago

Je hebt best veel nodig om het uit te kunnen smeren op je hoofd. Het wast er moeilijk uit. En het doet niet veel.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne product

Nabela - 3 years ago

Ik heb t voor de tweede keer gebruikt en ben erg tevreden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed product

Anoniem - 4 years ago

Mijn dochter gebruikt t tegen roos en jeuk op de hoofdhuid

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geen resultaat

AV82 - 5 years ago

Bij de eerste keer wassen schuimt het niet. 2e keer wassen wel, maar je hebt er veel van nodig. Het stinkt en werkt niet voldoende

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com