Close

Reviews over: Schär Foccacia Glutenvrij

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Schär Foccacia Glutenvrij? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Schär Foccacia Glutenvrij krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 23 reviews.

Bekijk product
4.7(23)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Smakelijk broodje

Babs - 3 years ago

Het is qua smaak een lekker broodje. Je kunt het zo direct eten ( dus makkelijk voor op reis), of even in de toaster steken ( gaat sneller dan bij andere broodjes die toch eerst in de oven moeten )

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Tevreden

Anoniem - 2 years ago

Best lekker voor een glutenvrij voorverpakt product, fijne kruiding. Je proeft natuurlijk wel dat het niet vers is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Schär focaccia glutenvrij

Janina - 4 months ago

Gemakkelijk snel in de broodrooster zonder oven aan te steken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

't lekkerste glutenvrije brood

Mika - a year ago

Heerlijk van smaak, zacht en soepel, het lekkerste glutenvrije brood dat ik al gekocht heb. Ideaal om mee naar het werk te nemen voor de lunch.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Much better than expected!

Lee - 2 years ago

I decided to give this one a try and was pleasantly surprised. The taste is mild but the bread is still soft. It is thick enough to cut in two for the toaster but not too wide to make an edible sandwich. Would definitely buy it again!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ik koop dit product veel .

Marina - 2 years ago

Even in de broodrooster en klaar om op te eten . Lekker!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Het is een geweldig top merk.

Annelise 13 - 2 years ago

Het is kei lekker. Echt een top aanrader. Groetjes

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Grote fan

Madeliefje - 2 years ago

Ik vind ze super!! Even de oven, toaster, grill in al dan niet gevuld en ik heb een heerlijke lunch.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekkere veelzijdige broodjes

Marleen - 2 years ago

Dit zijn hele lekkere broodjes zowel getoast als zo recht uit het pakje voor onderweg :)

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Sascha Nijmegen - 2 years ago

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn

Kate - 2 years ago

Dunne foccacia, makkelijk in 2 te snijden, makkelijk te toasten. ‘t Is eens wat anders.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tevreden

Anoniem - 2 years ago

Best lekker voor een glutenvrij voorverpakt product, fijne kruiding. Je proeft natuurlijk wel dat het niet vers is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com