Close

Reviews over: Rio Amazon Graviola Zuurzak - 40 theezakjes

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Rio Amazon Graviola Zuurzak - 40 theezakjes? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Rio Amazon Graviola Zuurzak - 40 theezakjes krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 5.0 op basis van 8 reviews.

Bekijk product
5.0(8)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke thee!

Desi8 - 5 years ago

Afgelopen week deze thee besteld, en super tevreden over de snelle bezorging. De thee was ook echt heerlijk zeker een aanrader!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Heerlijke thee!

Desi8 - 5 years ago

Afgelopen week deze thee besteld, en super tevreden over de snelle bezorging. De thee was ook echt heerlijk zeker een aanrader!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product, gebruik het al jaren.

Loete - 23 days ago

Makkelijk bestellen en snel geleverd via de winkel

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product

Lena2021 - 3 years ago

Ik gebruik deze thee al 2 maanden door een tip van een familielid van 86 jaar en ik vind hem er lekker. Inmiddels gebruiken ook andere mensen in de familie en vrienden.

Behulpzaam?

heerijk en gezond

Wellury5 - 3 years ago

prima product en heeft ook een medicinale werking.

Behulpzaam?

Product is makkelijk te gebruiken

Anoniem - 5 years ago

Ik ben zeer tevreden over deze thee en heb dit ook al aan vrienden en familie aangeraden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

uitstekend

Greet 70 - 5 years ago

snelle service en dus perfecte levering kende uw product niet maar uitermate tevreden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke thee!

Desi8 - 5 years ago

Afgelopen week deze thee besteld, en super tevreden over de snelle bezorging. De thee was ook echt heerlijk zeker een aanrader!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product hoop dat het me helpt

woulie530 - 5 years ago

Ik heb het vorige maand gekocht en ben er tevreden mee lekkere smaak

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Via aanbevelingen een gezond product!

Hummel37 - 5 years ago

Gebruik dit product al een tijdje, naar tevredenheid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com