Close

Reviews over: Physalis Lavendelwater Bio - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Physalis Lavendelwater Bio - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Physalis Lavendelwater Bio - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.6 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
3.6(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prachtig product

Gul - 2 years ago

Het werkt echt,binnen paar dagen puistjes bijna weg. Super product voor vette huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Ruikt echt niet lekker

Marie020 - 4 years ago

Dit ruikt echt niet naar lavendel en zeker niet lekker.

Behulpzaam?

Valt erg tegen

Marjan - 10 months ago

Veel water, weinig lavendel, dus niet geschikt als kussenspray

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

eau de lavende

angy - a year ago

j'ai acheté cet article le mois passé pour mon mari qui adore la lavende il odore

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Behulpzaam?

Niet kopen

martine - a year ago

Ruikt muf en chemisch...niet aan te raden! Ik denk dat het water de geur van het plastiek flesje heeft overgenomen..

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Natuurlijk produkt

Christine - a year ago

Omdat Lavendelmist van Treets nog niet leverbaar is, dit lavendelwater van physalis gekocht en bevalt ook prima..andere geur dan dat van treets maar ook duidelijk lavendel...

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prachtig product

Gul - 2 years ago

Het werkt echt,binnen paar dagen puistjes bijna weg. Super product voor vette huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke spray, zo fijn als mist!

Charlotte - 2 years ago

Ruim een jaar geleden gekregen van een vriendin: beiden niet tevreden, het rook niet naar lavendel. In de winkel bleek dat er een slechte partij was geleverd, ze kreeg geld terug en excuses. Vanmiddag was er nieuwe: wát een heerlijke verzachtende spray op mijn rode wangen. Geur is goed, zojuist gedoucht en weer onder mijn nachtcreme gespoten. Creme smeert dan ook beter uit! Blij dat ik het gekocht hebt, na 2x gebuiken al. Ook een beetje op mijn kussen gesprayd: geen nat beddegoed. Top!

Behulpzaam?

Fijn product

GPWeeda - 3 years ago

Fijne niet te veel overheersende geur voor elke ruimte.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ruikt echt niet lekker

Marie020 - 4 years ago

Dit ruikt echt niet naar lavendel en zeker niet lekker.

Behulpzaam?

Top product

Tineke 63 - 5 years ago

Deze lavendel water gebruik al een tijdje en ben zeer tevreden. De geur is fijn. Gebruik het na mijn avond ritueel van het reinigen van mijn gezicht.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com