Close

Reviews over: Natures Aid DHA Drops Baby's & Kids (50ml)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Natures Aid DHA Drops Baby's & Kids (50ml)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Natures Aid DHA Drops Baby's & Kids (50ml) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 19 reviews.

Bekijk product
4.5(19)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Top

Sansi18 - 4 years ago

Wij gebruiken deze visolie al vanaf kleins af aan bij onze zoon. Vind het zelf echt als visolie proeven maar hij heeft er geen moeite mee.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Vieze aanwezige smaak en geur

Pietje123 - 4 years ago

Ruikt al naar visolie en dochter vond het heel vies smaken. Het werd bijna een probleem om haar weer vertrouwen te geven in de vitamine D druppels die ze altijd probleemloos nam. Moet ook een aardige hoeveelheid op een lepeltje doen voor de aanbevolen dosis. Weer op zoek naar andere druppels...

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt goed

Beyaan - 10 months ago

Prima product ik zag veel verandering in mijn baby na gebruik

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne product!

Anoniem - a year ago

Mijn kinderen nemen dit graag in top product heel erg blij mee

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gezond

Liesje - a year ago

Ik ben heel blij dat dit product op de markt is en beschikbaar is. De prijs kwaliteit is goed. Zeker in de aanbieding.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ok

IDD - a year ago

Zoonlief smult ervan. Of het helpt geen idee, maar volgens de verpakking goede verhouding adh.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mijn zoon houdt van de smaak

Sari - a year ago

Makkelijk te meten. Ik heb geen moeite met dat geven naar mijn zoon (10 maanden oud).

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk

Nsjd - 3 years ago

Mijn kind van twee vindt het heerlijk hij wil graag vaker dan nodig zijn vitamines

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed product

Tuba58 - 4 years ago

pluspunt voor mij is dat er geen suiker is toegevoegd

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Handige pipet

Petilonlithal - 4 years ago

Gebruiksvriendelijk wel sterke smaak, fijn zonder suikers

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

My daughter likes it.

zhangmei - 4 years ago

I bought this from last month. I think it's good and baby loves to eat it.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een super kind vriendelijk product

Sisi0616 - 4 years ago

Super tevreden mee, zeer de moeite waard en zeker een aanvulling op de dagelijkse schijf van 5 voor kinderen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com