Close

Reviews over: Lovechock Almond & Baobab 85% Cacao Bio - 70g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lovechock Almond & Baobab 85% Cacao Bio - 70g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lovechock Almond & Baobab 85% Cacao Bio - 70g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
4.7(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Super lekker en niet bitter

Ilse - a year ago

Deze chocolade is super lekker en totaal niet bitter vanwege de suiker van de lucuma vrucht. Het is rauwe chocolade en totaal niet te vergelijken met gewone chocolade, maar eens je deze geproefd hebt, ga je de gewone chocolade veel te zoet vinden.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Tegenvaller

Zwitje - 2 years ago

Viel compleet tegen. Ik had mij een chocolade van 85% helemaal anders voorgesteld. Ik eet enkel chocolade van 85%.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gezond

Haan - a year ago

Wel goeie chocolade ongebrand en zeker weer bestellen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Beste pure chocolade

Jacq - a year ago

Heel lekker en niet zo zoet met beetje chrunch van de amandelen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

lekker en gezond

oma Annie - a year ago

pas gekocht als aanbiedidng, maar zal het zeker vaker proberen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super lekker en niet bitter

Ilse - a year ago

Deze chocolade is super lekker en totaal niet bitter vanwege de suiker van de lucuma vrucht. Het is rauwe chocolade en totaal niet te vergelijken met gewone chocolade, maar eens je deze geproefd hebt, ga je de gewone chocolade veel te zoet vinden.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Love chock

Isabelle - a year ago

Super lekkere chocolade, verslavend. Snelle levering

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tegenvaller

Zwitje - 2 years ago

Viel compleet tegen. Ik had mij een chocolade van 85% helemaal anders voorgesteld. Ik eet enkel chocolade van 85%.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekkere chocolade

stestee88 - 2 years ago

Puur en lekkere chocolade, goede bittere smaak. Precies zoals ik die graag eet.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

favoriete chocolade

Frangi - 2 years ago

gezond en heerlijk genieten, met telkens een mooie boodschap - LOVE Love chock

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke chocolada. Ook voor niet vega.

Koppie40 - 4 years ago

Ik vind het een van de +85% chocolade die er is. Ga ze zeker vaker kopen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mijn favoriete chocolade

Kimvan - 4 years ago

Sinds ik deze chocolade heb ontdekt ben ik fan. Hou ook van de kleine stukjes amandel

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com