Close

Reviews over: Kneipp Foot Care Cooling Footh Bath Aloë Vera - 600g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Kneipp Foot Care Cooling Footh Bath Aloë Vera - 600g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Kneipp Foot Care Cooling Footh Bath Aloë Vera - 600g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
4.9(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Très efficace

Gypsou - 2 years ago

Peu de temps que je l utilise mais même ma pédicure voit le changement

Behulpzaam?

Meest kritische review

is heel goed voor vermoeide en moeilijke voeten

Marion 15 - 3 years ago

Ik moest heel vaak naar de pedicure en dat is minder geworden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede keuze

Frank - 3 months ago

Werkt uitstekend in electrisch voetenbad. Doet wat het beloofd

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een aanrader

Tamara - a year ago

Meteen resultaten gezien na de eerste gebruik, echte koeling en ruikt ook heerlijk

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ruikt heerlijk

Fleur - a year ago

Een heel fijn voetbadzout, ik ben dol op de geur en het werkt ook fijn. Lekker tintelende voetjes. Perfect na een lange werkdag!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Très efficace

Gypsou - 2 years ago

Peu de temps que je l utilise mais même ma pédicure voit le changement

Behulpzaam?

Heelfantastich product

Gypsou - 2 years ago

Ik heb dit volige maand gekocht and il ben heel blij

Behulpzaam?

Verrassend !

Lucauwel5252 - 2 years ago

Ongelofelijk verfrissend ,zacht en heerlijk geurtje waarom kocht ik dit niet eerder

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Frisse voeten

Svd - 2 years ago

Een paar weken geleden kocht ik dit voetbadzout en ben helemaal fan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

is heel goed voor vermoeide en moeilijke voeten

Marion 15 - 3 years ago

Ik moest heel vaak naar de pedicure en dat is minder geworden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Dit Wèrkt !

Ann - 3 years ago

Ik heb heel moeilijke voeten ,en ze zijn vaak branderig en vermoeid dr werkschoenen. Dit is het eerste voetbad dat echt verfist , ook nog een tijd erná voelen ze fris als munt aan .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product!

Sellll - 3 years ago

Heb dit product afgelopen maand gekocht ben er super te vreden mee. Tijdens mijn zwangerschap en de warme dagen geeft dit me voeten extra verkoeling.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com