Close

Reviews over: Jacob Hooy Kamille Nachtcrème - 150ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Jacob Hooy Kamille Nachtcrème - 150ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Jacob Hooy Kamille Nachtcrème - 150ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
4.7(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijk kalmerend voor de huid.

Aafje kuiper - 4 years ago

Gebruik het nu een paar weken en het bevalt erg goed

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Fijne nachtcrème

InaM - 3 years ago

Gebruik nu 2 jaar met plezier deze creme en mijn huid ziet er beter uit.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aanrader!

Leenn - 9 months ago

Prachtige crème, het ruikt heerlijk en smeert fijn uit. Je huid blijft gehydrateerd gedurende de hele nacht.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Superfijn en betaalbaar

Elsadogwoman - a year ago

Superfijne nachtcreme ! Dagcreme is ook heerlijk en fijn om te combineren

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk!

Vlinder - a year ago

Fijne, niet vettige crème. Trekt snel in de huid, waardoor je makkelijk en snel verder kunt met andere gezichts producten.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Good

Areej - a year ago

Goed product en ik ben blij met het resultaat.....

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

goed

Marc - 2 years ago

goede natuurlijke kwaliteit aangenaam om te gebruiken

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne nachtcrème

InaM - 3 years ago

Gebruik nu 2 jaar met plezier deze creme en mijn huid ziet er beter uit.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk kalmerend voor de huid.

Aafje kuiper - 4 years ago

Gebruik het nu een paar weken en het bevalt erg goed

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig voedende crème

Ems99 - 4 years ago

Perfect voor een droge huid, na een nachtje intrekken voelt je huid super zacht in de ochtend! In de winter gebruik ik hem ook overdag, perfect!

Behulpzaam?

hele fijne crème

Marijkevn - 4 years ago

voelt heel prettig op de huid en heeft een milde kamille geur (niet te sterk dus)

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekkere volle creme die toch snel intrekt

Samrijst - 4 years ago

Sinds ik dit een jaar geleden kocht, gebruik ik het steeds weer

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com